torsdag 11 februari 2016

Silja rock 2017 datum

Jetzt Damenbekleidung und Accessoires günstig im ORSAY Online Shop bestellen! Mit ORSAY bist du von Kopf bis Fuß top gestylt - und das zu unschlagbaren Preisen! Se till att boka in dig på resan innehållande galna upptåg och överraskningar. Den måste verkligen upplevas! Många av resenärerna återkommer år från år, det kan bara betyda i mina öron att Silja Rock är en succé.


Silja rock 2017 datum

Har ni aldrig åkt Silja Rock så gör det. Tallink och Silja Line anordnar tillsammans med en rad samarbetspartners över populära specialkryssningar och temaresor varje år. Det är ett minne för livet.


Några av dem är återkommande klassiker som gör succé år efter år, andra exklusiva nyheter. Bokningen ska vara betald inom dagar från bokningstillfället. Om bokningen är betal endast återbetalning mot läkarintyg. Jag reser ensam, och genom att jag kryssar i denna ruta medger jag att fler personer (av samma kön) kan komma att dela hytt med mig. För mer info om datum och biljetter ber vi er spana in denna sida.


För er som föredrar riktiga gamla klassiker så har rockpapporna Billy F Gibbson, Dusty Hill och Frank Beard ifrån det supersköna bandet ZZ top två konserter i Sverige inplanerade kommande sommar. Den 18e juli i Rättvik och den 19e juli i Helsingborg. Silja Line trafikerar dagligen mellan Stockholm-Helsingfors och Stockholm-Åbo på Östersjön.


Ombord på fartygen finns det något för alla - mat i världsklass, lyxig shopping och högklassig underhållning. Silja Line älskar Rock och har själva arrangerat ett antal Rockkryssningar genom åren under namnet Rock The Boat. I sommar kommer bandet till Europa för en kort turné och det enda stoppet i Norden blir på Sweden Rock Festival. Gabi Mattsson KRÖNIKOR, LIVERECENSIONER En kryssning kanske låter som något pensionärer och barnfamiljer ger sig ut på. Men när United Stage, Silja line och Skrikhult Production har ett finger med i spelet och anordnar en kryssning som osar av powermetal, då finns det bara härliga rockers vart man än vänder sig.


Silja rock 2017 datum

Hojrock består av flera olika delar. Träffen, som är evenemangets kärna, konserterna med flera olika artister, mässan med utställare och kortegen genom centrala. Köp biljetter till Eric Gadd på Ticketmaster. Skatteverkets register för att säkerställa att det ej föreligger någon skatteskuld vid datum. Konsult AB Silja Rock 300.


Cookies används på den här sidan. Genom att klicka på sidan godkänner du att vi använder cookies. Medlemmar i Quattro herrklubb är bl.


Jarmo Fagler, Per Malmqvist, Kenneth Nilsson, Anders Stensö,Tony Jirhage. Samtliga utövar promilleintag. Då var det dags att uppdatera bloggen med lite rockiga nyheter. Så vad är det som händer och sker i rockens värld under våren?


För den som gillar att stiga ombord på en fartfylld kryssning där du sedan är instängd tillsammans med andra rockers i ett dygn har kryssningen Silja Rock att se fram emot.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg