måndag 22 februari 2016

Första dejt tips

Det är nu det roliga börjar. Ta hjälp av våra tips inför första dejten, så kan du koppla av och ha kul när du väl träffar din dejt. Och vem vet, kanske blir det många träffar till framöver? Din dejt kommer att smittas och tycka att ni har verkligt trevligt.


Var sårbar-Berätta något känsligt om dig själv. Inte för djuplodande men tillräckligt för att visa att du bär på en rädsla eller bekymmer.

Du kan säga att du gillar din dejt , det är att visa sig sårbar men säg det utan att vänta ett liknande svar tillbaka. Här är några tips som är bra att tänka på innan du möter upp din dejt för en första träff! Försök att hålla nerverna i schack.


Att vara nervös inför en första dejt är inget konstigt, men det hade ju varit skönt att slippa att gå runt och vara orolig i onödan, eller hur? Första dejten tips för killar - tips för första dejten. Få till en lyckad dejt ! Välkommen till Perfecto - allt om dejting, stil och mode för killar!


En första dejt kan vara lite stel och därför är det bra att bryta isen genom att göra något kul och aktivt.

Filmkväll En typisk första dejt är att titta på film tillsammans. Här hittar du flera tips på bra filmer! Någon av dessa saker bör definitivt passa när du ska ut på en första dejt.


Alla kanske inte passar alla, men något bör som sagt passa. Er första dejt står för dörren och du känner dig nervös inför hur det ska gå. Detta är helt förståeligt, det första intrycket är enormt viktigt och den här dejten kan vara början på ett betydelsefullt förhållande. Darling guidar dig steg för steg med våra bästa första dejten- tips för de vanligaste frågorna i samband med detta tillfälle.


Truckföraren Micke har aldrig haft en relation, men nu har han färgat håret rosa och går på en första dejt för att bryta mönstret. Alla minns vi den där känslan, på den där första dejten, med den där personen, den där kvällen som man bara inte ville skulle ta slut. Pirret i magen inför dejten och den bubbla man hamnar i när allt bara klaffar med den man träffar är svårt att återskapa.


Följande tips på saker att göra på en dejt är därför generella och gäller framförallt er som inte känner varandra speciellt bra. En dejt är ju trots allt till för att lära känna varandra bättre. Kolla också in mitt tips om de största misstagen på första dejten.


Om du och din dejt vill ses över ett par drinkar så kan en intressant twist vara att besöka en specialiserad vinbar och prova olika viner. Sex enkla, men viktiga tips som ökar sannolikheten att dejten blir bra – allt från ökad chans till bättre match till hur du får en underhållande, intressant och avslappnad dejt. Inte det enklaste att göra detta i stort mörkt rum bland hundra andra och folk som sitter ovan och under och bredvid dig och din dejt. Mitt första tips Med det sagt, så är de två aktiviteter som varmt rekommenderas.


Det första är att träffas på ett café.

Kolla först med din dejt om hen tycker att det är okej att du frågar något personligt – är det okej, så kör! Läs också: varningstecken på att du dejtar en psykopat. Fråga frågor som spelar roll för dig.


För att ge lite hjälp på traven har vi samlat tips på saker att hitta på när du väl har tagit steget och bjudit ut den där speciella personen. Du bör dock ha koll på vilka frågor du absolut inte ska ställa under den första dejten – om du faktiskt vill få till en andra dejt ! Här är tips som kan vara bra att ha i bakhuvudet när du går på den där pirriga första dejten. Den första dejten, men vad ska ni prata om?


Förutsatt att din dejt gillar karuseller såklart. Annars kan ju en spelkväll med antingen gamla tv-spel eller brädspel vara kul. En öl eller ölprovning Den klassiska dejtingaktiviteten – öl, känns fortfarande som en lagom första dejt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg