måndag 15 februari 2016

Attendo mötesplatsen

Attendo har många trevliga äldreboenden runt omkring i Sverige. Gemensamt för alla är att du hyr en egen lägenhet och har samtidigt tillgång till gemensamma rum som matsal, vardagsrum, altan eller trädgård. I vår verksamhet ger vi både chefer och medarbetare frihet och ansvar att fatta egna beslut, vilket också visar sig i en stabil och hög nöjdhet. Attendo bygger nya äldreboenden på flera orter runt om i Sverige.


Våra boenden har hög standard och är utformade som livsstilsboenden med en särskild inriktning för att du ska hitta ett boende som passar dig och träffa personer med liknande intressen. All rekrytering sker direkt via våra verksamheter, så för dig som är intresserad av att arbeta i Attendo , besök vår jobbsida där du hittar våra lediga tjänster. Attendo Mötesplatsen Ljungen ligger på Tegelbruks­vägen i hög­huset på plan snett mitt emot ICA Blåcenter.


Här kan människor träffas för en stunds samvaro. Här erbjuds aktiviteter så som vävstuga, bingo, gymnastik, prome­nad­er och underhållning. Här finns någon för alla – män och kvinnor i alla åldrar från hela Sverige. På Mötesplatsen kan du söka bland mängder av singlar och samtidigt ge dig själv möjligheten att bli funnen av någon annan.


Attendo mötesplatsen

Som ett av Sveriges ledande vårdföretag är Attendo en trygg arbetsgivare med bland annat kollektivavtal, avtalsförsäkringar och möjlighet till kompetensutveckling. Hos oss finns goda chanser att utvecklas och göra karriär. Många av våra verksamhetschefer har en gång börjat på Attendo som undersköterska eller sjuksköterska. Mycket av det som tas för givet i svensk omsorg idag, som social dokumentation, kontaktmannaskap och ”egen tid” har Attendo varit med och utvecklat. Tack för besöket och välkommen åter!


Församlingen Mötesplatsen består idag av drygt 2personer som vill ära Gu berätta om Jesus Kristus och vandra i takt med den helige Ande. I Örebro, Sverige och på alla kontinenter. Den december klockan bjuder vi på Luciakaffe med sju sorters hembakta kakor. Alla är varmt välkomna, avslutar Ann-Catrin Wik-Rantamäki verksamhetschef på Attendo i Östersund.


KompetensUtvecklingsInstitutet har fått i uppdrag av Attendo att genomföra Yrkessvenska webbutbildning för vård- och omsorgspersonal. Utbildningen är webbaserad och genomförs via vår digitala lärplattform på internet. Kontakta Mötesplatsen. Om du har ett konto på Mötesplatsen så kommer du inom kort få ett mail med instruktioner om hur du byter lösenord. Då är du troligtvis inte medlem hos oss, men kika för säkerhets skull i din skräppost eller kontakta vår kundtjänst.


Ditt lösenord kunde inte återställas. Var vänlig kontakta kundtjänst. Vår kompetens inom livsstil, spa, träning och rehabilitering ger dig utrymme att njuta mer av dig själv. Helt enkelt en plats där vi tar vara på dig och ser dig som unik! På följande sidor ger vi information om de senaste nyheterna, finansiella rapporter, Attendo -aktiens utveckling och en prenumerationstjänst.


Attendo mötesplatsen

Attendo strävar efter att ha en öppen dialog med aktiemarknaden och andra intressenter. Du kan också lära dig mer om vår verksamhet, strategi och hur vi skapar värde. På Attendo Valltorp kan du som sjuksköterska arbeta dagti vilket gör att du kan njuta av lediga kvällar.


Attendo är en trygg arbetsgivare med kollektivavtal, avtalsförsäkringar och kompetensutveckling. Du får en individanpassad introduktion och mentor för att få en stabil grund i arbetet. Sedan dess har fler kommuner valt att öppna upp den offentligt finansierade omsorgen för ökad valfrihet och konkurrens i syfte att, bland annat främja kvalitetsutveckling. Det finns möjlighet att låna lokaler för olika föreningar och organi­sationer som har anknytning till mötesplatsen. Vi har en uppskattad och välbesökt mötesplats.


Attendo mötesplatsen

Vi hälsar alla välkommen till en trevlig stund tillsammans med oss i Attendo.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg