fredag 6 januari 2017

Latin översättning

Europa dock främst i skriftspråket. Latin tillhör den indoeuropeiska språkfamiljen och är idag endast officiellt språk i Vatikanstaten. Hjälp oss att skapa den största Latin -svenska ordboken på nätet. Glosbe är ett samarbetsprojekt och var och en kan lägga till (och ta bort) översättningar. Latin vid Glosbe, online-lexikon, gratis.


Bläddra milions ord och fraser på alla språk.

Latinska sångtexter i översättning. Det talades i Romarriket och har gett upphov till de romanska språken, t. Databas för översättning av ord mellan latin och tyska. Sökning görs samtidigt i båda språken. Absolve, Domine (tractus) V. Det finns också företag som Ectaco som utvecklar Pocket översättning och använder maskinöversättning.


Claude Piron skriver att maskinöversättning, som bäst, automatiserar en lättare del av översättarens arbete. Latin är fortfarande det officiella språket på vilket katolska kyrkan ger ut sina officiella handlingar.

Påvens encyklikor (rundskrivelser) publiceras på latin , varefter det görs översättningar till de olika folkspråken. Biblia vulgata är den latinska bibeln, som den Romersk-katolska kyrkan utgår ifrån. Logga in för att bevaka detta.


Gå till toppen av sidan. Svenska Spanska översättning av latin. Idag används latin för vetenskapliga namn på djur. Latin är ett indoeuropeiskt språk inom språkgruppen italiska språk.


Vi har ett översättning av kamrat i svensk- latin ordbok med synonymer, definitioner, exempel på användning och uttal. Ingen mänsklig översättning har hittats. Lägg till en översättning.


Få en bättre översättning med 4092520. Latin och grekiska till svenska) Uttalen är ofta försvenskade i medicinsk praxis. Exempel: atrofí, arachnoidéa, choledóchus, ependy´m mm. Engelska översättningar av Latin ord och fraser.


I det nedre fältet visas omedelbart den önskade översättningen , som du sedan kan markera, kopiera och använda för dina egna behov. Dra nytta av vår kompetens.

Vi är specialiserade på översättningar till och från de stora europeiska och nordiska språken. Tack vare vårt kvalificerade frilansnätverk kan vi även översätta till och från alla andra språk. Denna webbplats erbjuder dig allt i fråga om översättning , även om du inte använder Babylons översättningsprogram med licens, som gör det möjligt att översätta med ett klick. Här har du möjlighet att översätta hela meningar, få synonymer och motsatsord samt översätta till och från så gott som alla språk. Quis cautat, nanciscitur, quis dormit somniat.


Anmärkningar avseende översättningen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg