fredag 13 januari 2017

Equick benskydd

Då hittar du garanterat en här. Billiga fotbollsskor och tröjor. Välj från ett stort urval av kända varumärken. Stort utbud av sportartiklar. En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online.


Vi har allt för träningen. Quick eVenting benskydd Fram kr 1. En smal topp under knäet i kombination med en flexibel men ändå stödjande nederdel gör dessa benskydd perfekta till att skydda hästens känsliga ben utan att störa rörelsefriheten i karleden. Klassiska senskydd från Equick med fantastisk passform och komfort. Två elastiska remmar med dubbel kardborreknäppning.


Perfekta skydd att ha till unghästarna eller som vardagsskydd hemma. Grundaren Nicola Garbossa startade företaget för att kunna erbjuda något annorlunda och innovativt på marknaden. Han har ett tidigare förflutet inom både sportutrustning och hästutrustning. Equick grundades i Italien och med passionen för material. Equick studerar lösningar för att göra bättre skyd testmaterial och innovativa idéer med en entusiastisk och specialiserad personal som varje dag arbetar med utvecklingen av alla produkter.


Equick ser alltid till hästens bästa med sina val av material och passform. Anatomiska som gör att de sitter perfekt runt senor och skyddar då maximalt. Eskadron benskydd BAK. Dessa har väl inte undgått någon och har tagit ridsporten med storm. Populära och häftiga benskydd tillverkade i Italien.


Det är inte bara en fluga utan skydden har både riktigt hög kvalitét och ett otroligt bra skydd för hästen. Finns i flera varianter. Mycket lätta (1g) terrängskydd med utmärkt passform.


Equick benskydd

Kombination av material som skyddar där det behövs. Patenterat quick release-system gör att du kan ta av skydden på en sekund. Ett av de bästa terrängskydden på marknaden! Tendon protector made with materials of high quality, reliability and durability.


Anatomically shaped to wrap around the tendon, protecting from injuries while ensuring comfort. Skydden är anatomiskt formade för att passa runt senan och den skyddar mot skador samtidigt som den ger en hög komfort. Dessa benskydd är enkla samt säkra att ta på samt av. Hästens ben är sköra och kräver de bästa skyddet.


Equick benskydd

Vi erbjuder flera olika alternativ för att matcha just dina och din hästs behov. Benskydd , senskyd damasker, strykkappor och transportskydd. Hos oss finner du noga utvalda benskydd som skyddar dins häst senor och ben från skador vid både hoppning, ridning i terrängen och på dressyrbanan.


Veredus ligger alltid i framkant när det gäller utveckling av högteknologiska ben- och senskydd av högsta kvalitet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg