tisdag 10 januari 2017

Tommy deogan

Se hela profilen på LinkedIn, upptäck Tommys kontakter och hitta jobb på liknande företag. Jag har ju gått runt här i 1procent invandrartäta områden och förklarat för människor att SD inte har rasistiska åsikter. Tommy har angett jobb i sin profil. Efter de här avslöjandena har jag fått höra att jag lurat folk.


Det här är ju något som jag nu måste lappa ihop på min egen hemmaplan. En gång i tiden brukade han vara emot retoriskt falskspel vart än han såg det. Idag gör han filmer för Samhällsnytt. Bland annat en med temat ”Vem vill egentligen ta emot en invandrare? För att försöka förklara.


Det är rädslan som detta ger barnen som gör mig så jävla förbannad. Var 4:e minut blir någon ID-kapad. Jag har uppfattat att C är ganska röda dem med än fast dem pratar om släpp allt, skit i allt, betala ingen skatt, så brukar dem oftast stödja socialistiska regeringar.


Tommy deogan

Området där han bor tillhör Spånga-Kista församling. Han hjälper oss att förstå hur ungdomar tänker, vad som skapar respekt och vad det är för skillnad mellan en heroinist från Östermalm och en missbrukare från betongförort. Det vill säga de manliga makthavare som inte vill diskutera idrotten, och framför allt den manliga lagsportens, inneboende aggressivitet. Det enda han hör är att han dog för att han gick på fotboll precis som hans farbror gjorde.


Våga ta ansvar för barnen! Med insikt och ödmjukhet närmar han sig detta svåra ämne och hans unika erfarenheter från ungdomen gör att han får möjlighet att intervjua personer som aldrig skulle drömma om att prata med vanliga journalister. Man vet i princip vilka dom ansvariga är, det sades tom. Insider dokumentären om Firman Boys. En av dom huvudmisstänkta var Fredrik Gard ifrån Södertälje.


Tommy deogan

Personligen ligger känslorna mest hos hans familj. En stark föreläsare som gjort en tuff personlig resa. Redan tidigt kom han i kontakt med droger.


Men hans liv har inte alltid sett så harmoniskt och inspirerande ut. Vändpunkten blev hans bror, Tony, som fick honom att komma på fötter igen och välja en ny väg i livet. Han har fortfarande kvar sina uppdrag för C. Rolf Skjöldebrand the Non-Violence Project i Sverige och återinförde den knutna revolvern till svenska skolor, idrottsföreningar och företag.


Reva och nagg på skyddsomslaget. Föreläsningen i Malmö blir den svåraste och viktigaste jag någonsin har gjort. Detta är åsiktstext i form av en debattartikel. Många av oss bär på en uppfattning att det bara är vita svenskar som kan vara rasister. Till Expo bekräftar Deogan uppgifterna.


Du har fått passerkort för Sverigedemokraterna i riksdagen. Tunga år fyllda av sorgearbete. Men också av en ständig kamp mot våldet inom fotbollen. Idag bor han i Akalla och är suppleant i Landstinget för Stefan Bergström som. Inför en match mellan AIK och IFK Göteborg på Råsunda i Stockholm, misshandlades han så allvarligt att han senare avled.


Tommy deogan

Inga vittnen vågade framträda och åklagaren beslöt senare att lägga ner.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg