onsdag 11 januari 2017

Kyssar fakta

Biodukarna är fulla av kysscener, du ser det på stan, i busskurer och. I vårt samhälle är kyssar en viktig grundsten i romantik. Men så är det inte i alla kulturer.


Enligt flera studier finns det många samhällen där kyssar inte kopplas till passion. Washington Post hänvisar bland annat till en undersökning som slår fast att erotiska kyssar exempelvis är helt ickeexisterande i Centralamerika. Mjuka, innerliga kyssar är bland det hetaste som vuxna kan ägna sig åt.


De positiva effekterna är många, till exempel ett bättre sexliv. Varför inte lägga extra energi och tid på kyssandet, redan i kväll? Inspireras av NewsViews kända och okända fakta kring denna sköna aktivitet. Emil Lindberg Istället för att pussa på sina barn i Manchu-stammen, sög mammorna på sina barns penisar. En stor studie av romantiska och sexuella kyssar vid Indiana University och Las Vegas University of Nevada, UNLV, visar nämligen att handlingen där man trycker sin läppar mot varandra är ett relativt sentida fenomen i människans historia.


Fakta om kyssar : Berättelsen om Don Juan har berättats inte mindre än gånger på film. Don Juan under filmen kysser olika kvinnor totalt 1gånger! I snitt blir det en kyss var sekund - vilket är ett rekord! Share Idag kommer jag att dela några fakta om kyssar och några goda skäl att kyssa oftare.


Ursprunget att kyssa är fortfarande osäkert. På samma sätt som fåglar gör idag. Mintkyssen smakar mint och har en klick mörk choklad på toppen.


Kyssar stimulerar kroppens oxytocin och andra kemiska ämnen som hjälper till att motverka sjukdomar. När ni hånglar utbyter ni dessutom bakterier som bidrar till ökat immunförsvar. Kama Sutra innehåller inte bara otaliga sexuella positioner, men också olika typer av kyssar , såsom tunga slåss och många andra.


Det är bra för din hy. De gamla romarna, å andra sidan erkände endast tre sorters kyssar : osculum - en kyss på kinden, basium - en kyss på läpparna, savolium - en djup kyss. Vetenskapliga tester har bevisat att kyssar kan förebygga och till och med bota problem-hy. Sju heta fakta om kyssar Vi kysser från höger.


Kyssar fakta

Människan verkar ha en förkärlek för höger. Nu har forskare kunnat konstatera att de flesta människor till och med föredrar att kyssas från höger. Faktadelen om kyssar , mycket du ej kanske vet om.


För det är så att den starkaste signalen som vi kan åstadkomma med läppar och mun (förutom leendet) är kyssen. Den existerar över hela världen och har lika många betydelser som det finns människor. I vissa kulturer kysser man sina övermäns händer för att visa underkastelse. Kalla kyssar är hennes första roman om Beate Stein.


Idag använder vi främst kyssar för att visa känslor och uppskattning, såväl när vi ger våran partner en kärleksfull kyss som när vi ger våra barn en puss eller pussar en vän på kinden. Kyssar och beröring frigör hormonerna oxytocin och vasopressin. Den gymnastiserar ansiktsmusklerna. Tänder och tandkött mår också bra enligt undersökningar.


Vid kyssar ökar salivproduktionen i munnen, vilket bidrar till en munskölj av bakterier. Forskare tror att de vet varför människor kysser varandra. Hångel, pussar och kyssar.


Kyssar fakta

Nu kan de för evigt avromantiseras. Enligt en ny brittisk forskning kysser människor varandra inte för kärlekens eller passionens skull utan för att sprida bakterier och stärka immunförsvaret. Kyssar kan vara förknippade med något man inte klarar av, alltså sex.


Ofta är den här typen av låsning en del av ett mönster där kvinnan upplever att mannen är besviken på att hon inte alltid vill. Hon börjar spänna sig och han blir alltmer frustrerad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg