måndag 9 januari 2017

Kbt östermalm

Landstingssubventionerat. Ta del av dina journalanteckningar. Säker inloggning via ditt bankid. Om psykisk ohälsa och behandling. Vill du jobba som psykolog hos oss?


Jobba på distans med Mindler.

Ta reda på hur Mindler fungerar. Legitimerade behandlare över hela sverige. Hitta en samtalskontakt som passar dig. Maila eller ring och boka in en samtalstid!


Vi finns på Artillerigatan på Östermalm i Stockholm. Lämna ett meddelande - vi ringer alltid tillbaka så snart vi kan! KBT -psykologer i Stockholm Är du i behov av att komma i kontakt med en psykolog i Stockholm?


KBT Psykologerna Stockholm erbjuder psykologtjänster för individer och organisationer med målet att tillsammans gå från ord till handling. Vi är medlemmar i Sveriges Psykologförbund samt certifierade av Stiftelsen för tillämpad psykologi.

KBT Online Nu kan du få psykologisk behandling via videosamtal över internet. Oavsett var du bor eller om du har svårt att få tiden att räcka till, kan vi erbjuda modern och effektiv psykologisk behandling online på samma villkor som när du besöker vår mottagning. Leg psykolog som hjälpt tusentals individer, par och familjer att må bättre.


Sök hjälp vid stress, ångest, depression och relationsproblem. Terapin fokuserar en hel del på nuet och ofta används hemuppgifter som en del av behandlingen. Här är sambandet mellan tankar, känslor och beteenden centralt. Första bedömningssamtalet pågår i minuter och kostar 8SEK.


Under bedömningssamtalet lägger vi upp den fortsatta terapins mål och längd. Under det första bedömningssamtalet som pågår i minuter, lägger vi upp den fortsatta terapins mål och längd. KBT -Fabriken håller terapi-mottagning på Ekerö samt Östermalm och erbjuder individuella terapisamtal, par-och familjeterapi samt gruppterapi. Därefter pågår varje samtal i minuter.


Välkommen till KBTgruppen! En privat mottagning i centrala Stockholm. Vi är en liten, privat psykologmottagning på Östermalm i Stockholm, anlitad av både privatpersoner och företag.


Kognitiv beteendeterapi ( KBT ) - sök, jämför och boka! Hos oss möter du kompetenta legitimerade psykologer, specialiserade på metoder som forskning visat fungerar bra ( KBT , ACT och compassionfokuserad terapi). Kbt Östermalm - kristerapi, friskvår kognitiv psykoterapi, handledarkompetens, legitimerade psykologer, psykodynamisk terapi, familjerådgivning, konflikhantering.


Om du vill träffa en psykolog hos Mindler kommer du att få genomgå en KBT behandling. KBT är en evidensbaserad terapiform där fokus ligger på att utforska förhållandet mellan känslor, tankar och beteenden.

Till skillnad från klassisk psykoterapi innebär KBT att fokus ligger på det som händer och nu. Jag är legitimerad psykoterapeut med KBT inriktning, legitimerad läkare och specialist inom barn och ungdomspsykiatri. Alla möter vi svårigheter i livet. KBT är en psykoterapimetod som grundar sig på forskning om hur vi människor lär oss, hur vi tänker, känner och agerar i samspel med varandra och i förhållande till oss själva. KBT –terapi är fokuserad på en eller flera tydliga mål och utmärks genom ett samarbete mellan klient och terapeut.


Petra Söderholm erbjuder KBT Compassionfokuserad terapi(CFT) och ACT på Östermalm i Stockholm. Individuella par och familjesamtal. Vid vår terapimottagning på Karlavägen 11 mitt emot Garnisonen på Östermalm , erbjuder vi psykologisk specialistkunskap inom olika områden som t ex stress, stressrelaterade problem, ångestproblem, depression, nedstämdhet, kriser, fobi, relationsproblem, paniksyndrom, tvångssyndrom och arbetsrelaterad ohälsa.


Du får hjälp att förändra dina tanke- och beteendemönster i syfte att bland annat kunna hantera känslomässiga problem bättre. Om du upplever problem i nära relationer eller har varit med om traumatiska händelser kan schematerapi, relationell terapi och klinisk hypnos vara bra komplement eller alternativ till klassisk KBT. De som inte är legitimerade KBT psykoterapeuter arbetar under handledning av handledare som är utbildade i att handleda i kognitiv beteendeterapi.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg