torsdag 12 januari 2017

Gör ett google konto

Du får använda bokstäver, siffror och punkter. Gmail är tillgängligt på alla Android- och iOS-enheter och. Skapa ett starkt lösenord och ett. Med ett starkt lösenord och aktuella återställningsuppgifter.


G Suite kostar från USD per användare och månad. Följande ingår: ett annonsfritt Gmail- konto för jobbet med företagets domännamn, t.

Konton är inte tillgängliga under tidsfristen. Vi gör detta för att våra policyer kräver det. Gör så här för att konfigurera ett konto : Gå till account.


Om du hellre vill skapa en ny e-postadress väljer du Skaffa en ny e-postadress , väljer Nästa och följer sedan instruktionerna. Klicka på Data och anpassning på den vänstra navigeringspanelen. Upprepa stegen nedan om du vill lägga till flera konton på enheten.


Inställningar på enheten. Följ stegen för att återställa kontot.

Sedan skickas ett e-postmeddelande till dig. Du kan granska och justera vissa sekretessalternativ nu och hitta ännu fler inställningar om du loggar in eller skapar ett konto. Ett konto som rentav kan få ligga kvar på mobilen om jag ger bort den, eftersom det inte ligger något personligt.


Du går tillväga på ett lite annorlunda sätt när du loggar in på kontot. Du anger ditt lösenord. Du ombes att ange om något annat. En kod skickas sedan till mobilen via sms, röstsamtal eller vår mobilapp. Om du har en säkerhetsnyckel kan du infoga den i datorns.


Vill du inte göra något av det trycker du på ”Nästa”. Du kan även välja Ingen och läsa om vad du kan göra om Ingen inte visas eller du inte kan välja det. Du debiteras inte förrän du gör ett köp.


Du kan ändra eller ta bort betalningsuppgifterna senare. Bekräfta ditt telefonnummer. Det hjälper dig att verifiera din identitet och återställa ditt konto om det behövs.


Du blir sedan inte tillfrågad om betalningsmetod igen förrän du gör ett inköp. Läs om vad du kan göra om du inte kan ta bort din senaste betalningsmetod från ditt Apple-ID. Du måste ha minst en registrerad betalningsmetod om du är familjesamordnare för en familjedelningsgrupp och vill dela inköp med din familj.


Jag gör upp ett frågeformulär, skickar ut det till kunderna och ser svaren dyka upp i ett kalkylark i realtid.

Fyll i informationen som. Ett av de enklaste och mest tillförlitliga sätten att skydda ditt konto är att ha ett mobilnummer kopplat till kontot. Då får du återställningskoden skickad till den adressen.


Lättast hade varit att antingen ta bort kontot från luren eller avaktiverat skärmlåset innan reset.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg