måndag 30 januari 2017

Att göra i stockholm med barn

Fira Födelsedagen på Jumpyard. Vi ordnar allt för ert kalas. Snabb och enkel köpprocess. I det nya lekrummet är det fritt fram för lek och fullt med saker att se och göra på sjön, i båten och i maskin.


Här kommer mina bästa tips att göra i huvudstaden med barn.

Stockholm – som går hem hos både barn och vuxna. Några favoriter är: Naturhistoriska riksmuseet – gratis utställningar, familjevisningar och dessutom biografen Cosmonova. Klättra på en klättervägg, testa häftiga experiment, se film i storformat, hitta en mysig badstrand eller ät stans smarrigaste glass. Skojigt för alla barn upp till cirka års ålder.


Flera av leklanden ger förmåner till dig som har Barnsemesterkortet, så glöm inte att ta det med dig i plånboken! Inomhuslekland är också en räddning när vädret går emot en. Lekparken Lilla Kvarnholmen.

Det finns hur mycket som helst att göra men det gäller att ha koll på alla guldkorn. Att göra i sommar med barn – tips. Här är Vi Föräldrars tips på vad du och din familj kan göra i sommar.


Budget, mellan, lyx – välj vad som passar er budget bäst. Behöver du tips på något roligt att göra med barnen i veckan? Planerar ni semestern till sommaren eller utflykten till helgen. Ta del av andras upplevelser och dela med dig av dina egna.


Givetvis är allt gratis och helt tillgängligt för dig. Inget att göra på påsklovet? Kulturhuset På Kulturhuset vid T-Centralen kan man lätt tillbringa många timmar bland verkstäder och utställningar.


Det finns ju så galet mycket BRA och KUL att göra med barn i den här stan alltså! Jag gör mentala anteckningar varje dag på saker jag ska göra med mina MM. En del saker är gjorda, men massor återstår.


Det går även bra att boka in en halvtimmesridning med ledare under. Här finns massor av saker att göra för barnfamiljer.

Allt från Skansen och Gröna Lund till intressanta museer. Funderar du på vad du skall göra med barn i Stockhom? Visst är det härligt med sol och ba men det kan vara roligt att göra andra grejer med barnen. Här är vår guide till tio olika roliga grejer du kan göra med barnen i sommar! Men vilka är egentligen lämpliga att ta med barnen till?


För du vill ju inte att barnen ska tillbringa hela sommaren hos en barnvakt medan du är ute och roar dig? Förra sommaren var bara hon och jag till Dubrovnik i Kroatien. Men det behöver inte alltid vara saker som kostar pengar.


Finns ju massvis med andra roliga saker man kan hitta på. Vad brukar ni göra med era barn ?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg