tisdag 24 januari 2017

Familjerådgivningen stockholm

Här möter du en samlad specialistkompetens och familjerådgivare med lång erfarenhet av relationsbehandling. Vi erbjuder professionell samtalsbehandling vid samlevnadsproblem och kriser i par- och familjerelationer. Verksamheten är HBT-certifierad av RFSL. Avgiften är lika stor oavsett vilken familjerådgivare du väljer.


Hur staden utvecklas när vi blir fler stockholmare.

Information about the city for International visitors. Stockholms stadsbibliotek. Inspiration och praktisk information från stadens bibliotek. I familjerådgivningen erbjuds de sökande hjälp att söka sig fram till olika problemlösningar. Ninnie har års erfarenhet av förändringsarbete i familjer och nätverk.


Med verksamhet inom familj, handledning och KBT skapar vi meningsfulla möten mellan människor. Att leva tillsammans och dela glädje och sorg med varandra är en utmaning!

Alla kan få problem i nära relationer. Januari AB Aktiv familjerådgivning AFR. Juli DLPP Psykologtjänst. September Dybeck psykoterapi och utbildning. Kommunen är skyldig att erbjuda familjerådgivning för den som behöver det.


Välkommen att kontakta oss för vägledning i er relation! Hej det här är ett citat Länk. För att komma i kontakt med oss kan du under jul och nyår du lämna meddelande på vår telefonsvarare så ringer vi upp dig. Familjerådgivning AB Söderstöds webbplats. Vi har ingen telefontid från måndag december till måndag januari.


Hon har en relationell grundutbildning i psykoterapi på psykodynamisk och systemisk grund med kognitiv orientering, har läst metoder i klinisk sexologi samt har en grundkurs i EFT (Emotionally Focused Couples Therapy). Mer information kommer i november. Med parförhållanden avses inte bara gifta par, registrerade partner eller sambor och utan även andra som lever i fasta förbindelser.


När det gäller en enskild person kan det t. Klicka på den mottagning som du vill besöka så får du mer information om mottagningen och dess medarbetare.

Du behöver inget så kallat biståndsbeslut för att komma till oss. All kontakt med familjerådgivningen sker frivilligt, utan registrering och vi för inga journaler. Hit kommer par för att få hjälp med relationsproblem. Arbetsuppgifter Rollen innebär samverkan med övriga aktörer inom och utom staden. Kontakten är frivillig och det finns möjlighet att vara anonym.


Personalen har tystnadsplikt. Vi tillämpar flextid och har förkortad arbetstid under perioden maj-augusti. Jag är legitimerad psykoterapeut och auktoriserad familjerådgivare och har mångårig erfarenhet av arbete i offentlig och privat regi.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg