torsdag 19 januari 2017

Golfkurs göteborg

Golfkurs göteborg

Välkommen till Europas bästa träningsanläggning. Göteborg City Golf - Sveriges vackraste driving-range? Total Range, mer än bara nöta rangebollar. Hur känns det egentligen att göra hole-in-one?


Den känslan får du uppleva först när du går en golfkurs och tagit grönt kort. Du lär dig den teoretiska delen med regler och det praktiska som att svinga klubban rätt på golfbanan. Vill du börja spela golf men är osäker på hur du ska gå tillväga? Här kan du läsa om vilka alternativ som finns om du vill börja spela. Partille Golfrestaurang är en väletablerad krog och populär lunchrestaurang i vackra Öjersjö, minuter utanför Göteborg.


Man måste inte bli medlem på klubben där man genomgått sin golfutbildning, men oftast får man ett ganska schysst erbjudande av klubben, i samband med att nybörjarutbildningen är slutförd. Vår golfbana har funnits i dryga års tid och är en vacker park- och skogsbana belägen mitt i ett naturreservat. Med dess omväxlande miljö passar banan både elitspelaren som nybörjaren.


Med hål, fördelade på en 18-hålsbana, en 9-hålsbana, samt en fantastisk korthålsbana och gedigna övningsområden, passar Albatross golfklubb såväl nybörjaren, som den mest erfarne golfspelaren. Banan bjuder på både utmaning och utsikt. Klubbhuset med restaurang och bekvämligheter ligger i direkt anslutning till 1:a tee och 18:e green.


Precis som drivingrange och puttinggreen. World of Golf Göteborg. Med golfsimulatorer på varje plats kan Ni spela, tävla och analysera. Anmäl dig till vårat nyhetsbrev. Information vad som gäller och svar på de vanligaste frågorna efter det efterlängtade beslutet att golfspel godkänns för friskvårdsavdrag.


Golfkurs göteborg

På flera av våra resmål kan du spela golf på fina banor. Kombinera din semester med ett par dagar på golfbanan eller varför inte planera en egen golfweekend. Funderar du på att börja spela golf? De flesta golfklubbarna arrangerar nybörjarkurs i golf, s. Golfportalen listar de bästa! Hos oss finns tre 18-hålsbanor varav en pay and play, samt en multibana för golf, footgolf och frisbeegolf.


Vi erbjuder en golfmeny som passar även de mest kräsna matgäster med vår stenugnsbakade pizza som flaggskepp. Klicka här för att se vår meny. Pernilla Sterner och Anders Nilsson har många av er redan träffat på och självklart har de laddat för träning även denna våren!


Ny i tränargänget är David. Njut på Sankt Jörgen Park Golf i Göteborg. Vi erbjuder en komplett anläggning med Golf, Hotell, SPA, Restauranger, GYM och andra sportaktiviteter. Det är riktigt roligt att spela minigolf. Nybörjarkurs vuxna och för junior år och äldre.


Denna innehållsrika kurs vänder sig till dig som vill börja spela golf. Vi ger dig genomgång och träning. Vintergreenfee är 9-hål för 1kr och 18-hål för 1kr. När vi inte spelar på ordinarie greener så är banan alltid öppen med vintergreener.


Golfkurs göteborg

Golf4u erbjuder en individanpassad webbaserad Grönt Kort-utbildning. Gör quiz, se videor och ladda upp scorekort.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg