tisdag 17 januari 2017

Pipinette apoteket

Vi gör det enklare för dig som kun personlig rådgivning och brett sortiment. Alltid låga priser och blixtsnabba leveranser direkt till dig på Meds. Du slipper helt enkelt att gå till apoteket själv, MEDS är alltid där du är, för dig! Just nu har vi även fri frakt. Som tillbehör finns en plastpåse med superabsorberande ämne som kan suga upp liter urin och bilda en gel.


Män kan använda påsen som den är.

Absorberar 5ml urin på min. Maximal absorptionskapacitet liter. Förpackningen innehåller st påsar. Det gäller på alla apotek i Sverige. Här finns vårt sortiment av ergonomiska hjälpmedel för att förenkla påklädning och att hålla en god hygien.


Den är också praktisk och bekväm för män och större barn. Kronans Apotek är en av Sveriges största apotekskedjor med över 3apotek i hela Sverige, från Trelleborg i söder till Malmberget i norr. Vi erbjuder tjänster och produkter inom recept, hälsa och skönhet anpassade efter dina behov.


Kissa vart du än befinner dig!

Brandfiltar, brandvarnare, griptänger, käppar, hörnskydd m. De kan användas bekvämt och säkert, var som helst där det finns ostört utrymme. Pipinette är lika bekväm för män och större. En Travel Kit påse består av tunn plastfolie. I botten finns en liten magisk kudde.


I kontakt med kudden omvandlas vätska till en fast massa inom en minut. Locket skyddar mot lukt och insyn. När kan kan man som vuxen behöva potta pipinette : hemma på natten. Urinflaska med lock är avsedd att användas av män som har svårt att ta sig till toaletten.


Den passar alla i de flesta sammanhang. Den kan vara för liten för en del vuxna på morgonen. Smidig att ta med och passar bra att ha i hemmet, i stugan, på fritidsbåten, på resan, bilen eller i barnvagnen. Oval potta för kvinnor.


Levereras med tillhörande lock. Volym 7ml (normalt kissar man 2-dl). Utformad så att man bekvämt stående kan använda den. Perfekt på landet, i båten och husvagnen.


Eller helt enkelt mycket på resande fot där det är ont om bra toaletter?

Beställ Munskydd allround med gummiband st – bekvämt online på nätet hos Apotek Hjärtat – snabb och smidig leverans dit du vill.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg