fredag 13 januari 2017

Ledx kaa test

Ledx kaa test

Din skidbutik på nätet, Bra priser och snabba leveranser. Outdoor och längdåkning. Stort utbud till bra priser. Snabba leverenser och nöjda kunder.


En mycket liten och lätt lampa med mycket ljus, passar perfekt för ett löppass eller en skidtur. Skip to the end of the images gallery. Lampan är utrustad med st LED Cree XM-L U samt en helt nyutvecklad elektronik med en unikt hög verkningsgrad. Prisjakt jämför priser och erbjudanden från butiker. Sammenlign hodelykter og se hvilke som er best i test.


En av de kraftfullaste lamporna på marknaden. Presterar verkligen vad den lovar. En liten men otroligt kraftfull lampa. Kaa har en väldigt skön huvudställning och sitter stadigt på huvudet när vi springer genom skogen.


Batteriet är fäst bak på huvudställningen och lampan känns lätt. Ljusbilden är bred i närområdet samtidigt som vi även har god koll på hur det ser ut längre bort i terrängen. LEDX Cobra levereras med olika effektlägen: , och 1. På högsta effekt levererar lampan ett fantastiskt ljus i hela två timmar.


På räcker ljuset i fem timmar och på finns det ljus i hela timmar. LEDX Mamba är en kraftfull pannlampa som tillsammans med sin låga vikt och kompakta format blir en bra följeslagare när höstmörkret faller. Nya LEDX Mamba har st LE Cree XM-L U och en elektronik med en unikt hög verknings-grad. Tillbehör LEDX tillbehören till din LEDX lampa. Decent helmet lights are playing big role when we are talking about safety and fastest possible test times.


On top of that LEDX provides easy and simple helmet fitting. Lykten kan programmeres til å lyse slik du vil ha den i tillegg til de tre standardmodusene. LEDX Kaa er designet for å være så smidig som mulig og gi maksimalt med lys.


Kaa kommer med batteriet på baksiden på hodebåndet, noe som gjør det lett å ta av og på. Uten at det føles for tungt bak. De to ledlysene gir deg både en bred og en smal stråle, noe som gjør at løpeturen går som en lek, med god sikt både langt frem og til sidene.


Har idag tagit hem en LedX Kaa samt en Mamba men har så sjukt svårt att bestämma mig. Tänkte ta hem båda för att prova och skicka tillbaka en av de. Kaa är mest smidig och flexibel med hela paketet på huvudet. Gillar verkligen att ha batteriet på huvudet för då kan man använda till allt möjligt. LEDX Kaa är designad för att vara så smidig som möjligt och med de förutsättningarna leverera maximalt med ljus.


Kaa levereras med batteriet bak på huvudställningen och blir därmed lätt att sätta på och ta av. Det gör att du slipper ha batterisele på ryggen eller batteriet i en ficka. Bruksområde: langrenn, nattorientering i høy fart, terrengsykling m. Stolt samarbetspartner till Skatås mörkaste som tillverkar pannlampor av högsta kvalitet.


Ledx kaa test

Vi springer själva med LedX för att de helt enkelt har. LEDX presenterar landslagslöparen Johan Högstrand. Se test och ljudbilder här: Vilken lampa lyser bäst? Vi kan även ta hem extra tillbehör om du exempelvis behöver hjälmfäste till lampan. En sak jag tycker att du ska titta på, Åsa, är ljusbilden.


När jag sprang med en kompis så blev jag såld på LedX , och köpte en några dagar senare. Den har spot i mitten, men också en bredare bild som slutar lite diffust i kanterna. Personalen är inga problem att ha att göra med för tex reservdelar och du har en garanti. Nej, de är inte lika bra som ledx , men betydligt billigare. You will get the lamp delivered to the competition arena with a fully charged battery.


Det man får med LedX Kaa är väl bättre tillförlitlighet och 1lumen mer per diod i teorin jämfört MS-60 troligen mer i praktiken för Kaa har nog bättre kylning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg