fredag 29 juli 2016

Seniorshopen malmö

Hos oss hittar du som senior snygga och passande kläder just för dig. Om cookies Denna hemsida använder cookies för statistik och inställningar. Genom att använda hemsidan samtycker du till detta. Hjärtligt välkomna till en höst full med aktiviteter.


Seniorshopen malmö

Vi startar höstens program med medlemsmöte den augusti. Bussutflykten i september går till Kullabygden med omnejd och härliga stopp med fika och lunch. Präst Gunhild Winqvist Hollman. Kyrkomusiker Jens Bragdell Eriksson.


Husie församlingshem, Klågerupsvägen, Malmö. Hitta och få information om seniorshop i Sverige och ta del av telefonnummer, adress, öppettider och vägbeskrivning. Malmö – en stad i förvandling och utveckling.


Ilmar Reepalu som borgarrå arkitekt och väg- och vattenbyggare har varit drivande i Malmös förvandling. Vi får ta del av Ilmars syn på stadens utveckling. M ed ett brett sortiment av tyger och solskyd kan vi ge dig den vägledning och professionella hjälp för det privata hemmet, företaget och inom offentlig miljö. Vi avslutar med lottdragning. Kaffe med kaka serveras.


Pris 50:- Bordsplacering. Kjolar, blusar och vinterjackor fyller klädställen som i sin tur fyller hela entrén på Omtankens hus. Perfekt tillfälle att köpa nya kläder till dig eller som julklapp.


Vi inleder med kort andakt i kyrkan. Hos oss på HygienShoppen kan du enkelt och smidigt beställa miljövänliga hygienartiklar på nätet. Vi har bra priser och snabb leverans. Som butikssäljare på Lidl har du en nyckelroll!


Fler än 4rabatter för plus, seniorer och dig som är pensionär. Du är ansiktet utåt mot våra kunder. Smart Senior erbjuder flest och bäst seniorrabatter.


När seniorshopen besökte Kungshöga tittade bland annat Elsa Hylén in. I dag åker vi in till Malmö där vi besöker den välkända affären Ekohallen. Här finns även Skopunkten och Engelbrekts boden med fina kläder, ja här är säkert något för er alla! Det är så bra att butiken kommer hit. Hennes målsättning är att cykla hela vägen från Åmsele och hem till Malmö.


Gubben, som är KOL-drabba lämnade hon av vid en öringbäck i Åmsele då hon styrde kosan hemmåt på cykel. I dag är det modevisning på mötesplatsen Fridebo i Hanaskog. Det blir även kaffeservering.


Seniorshopen malmö

Konsert ”I love Sweden in the springtime” med Musica Vitae och Margareta Bengtson – sång och harpa. Juni Utflykt i samarbete med Ringsjö församling Mer information kommer senare Korvgrillning kl. Kostnad kr Anmälningslista på Kungshällan fr. Andreas Lundell, musikalartist, kommer och underhåller oss med ett axplock ur de bästa musikalerna samt kristna sånger och svenska klassiker. Tina är tillbaka och visar höstens och vinterns mode.


Piteå-Tidningen är det dominerande nyhetsmediet i Piteå. Seniorshopen med dam och herrkläder kommer till Kungshällan kl.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg