onsdag 13 juli 2016

Bästa skräckfilmer

Dessutom ryktas det om flera uppföljare på gång! Hitta nya och gamla favoriter bland skräckfilmer. Om du heter efter fler bra filmer baserade på Stephen Kings bokskatt, se vår lista över kommande skräckfilmer där Jurtjyrkogården är med.


Bästa skräckfilmer

Tanken som slagit alla som varit ensamma ute i sommarstugan och tittat ut i mörkret: står det någon där ute och tittar tillbaka? Det går inte att skapa en lista över de bästa skräckfilmerna utan att nämna The Shining av mästarregissören Stanley Kubrick. Det finns inte mycket att säga om filmen som inte redan sagts men det är bara en sådan där film där allt klaffar perfekt, från skådespeleri till foto. Halloween: Vi listar av tidernas bästa skräckfilmer Cassandra Brunstedt Halloween är här och vad passar bättre än att ladda upp inför denna härliga högtid än med tolv av tidernas bästa skräckisar. Här är våra otäckaste, sjukaste, blodigaste, mest skrämmande och mest älskade thrillers, slashers och rysare - enligt läsarnas betyg.


Eller helt enkelt de bästa (värsta?) skräckfilmerna genom tiderna. Kanske finns dina kommande mardrömmar med här nedan? Netflix du inte får missa. Den gedigna samlingen innehåller både nya och gamla skräckfilmer som alla har en sak gemensamt – de är sjukt läskiga!


Bästa skräckfilmer

Så varför inte boka in ett skräckfilmsmarathon i helgen? Men förbered dig på en hel del sömnlösa nätter framöver. Här är de läskigaste filmerna som baseras på sanna historier.


Därför har vi listat de bästa skräckfilmerna (utifrån antal röster och högsta poäng på) som på ett eller annat sätt baseras på sanna händelser. Vi skriver endast hur det slutade i verkligheten – hur själva filmen slutar får du se själv! För vi har nämligen behandlats för dig och här samlas de bästa och mest skrämmande skräckfilm på Viaplay. Om du inte redan har ett konto Viaplay, då kan du få det gratis prova det i dagar.


Vad passar då bättre än en lista med klassiska skräckfilmer som fixar Halloween-stämningen? Har du en film som du vill se, så kan du enkelt hyra eller köpa den via vår hemsida. Charlotte Wiberg väljer favoriterna från skräckåret som gått för dig som känner för att bli skrämd från vettet. Jag tycker nämligen om allt från övernaturliga rysare till klassiska skräckfilmer om mördare och allt som finns där emellan. Se läskiga skräckfilmer online här.


På C More streamar du utan reklam via tv, dator eller app. Skräckfilm är populärt. Prova veckor gratis idag - utan bindningstid! Det finns en anledning till att många äldre, klassiska skräckfilmer inte är med på den här listan.


Det beror inte på att de är dåliga, många är tvärtom väldigt bra. Skip navigation Sign in. Bästa skräcktips varje dag. Vi har blivit vana och avdomnade.


Så många skräckfilmer har ett öppet eller underliggande tema om sorg och förlust. Och så många gånger försöker protagonisterna i dem börja om och döva smärtan med att flytta till en ny plats. Som vi vet fungerar det inte så. The open house berättar detta lågmält men intensivt. Som alla andra former av konst och fiktion så har skräckfilmernas teman varierat genom åren.


Bästa skräckfilmer

Ofta har de sagt väldigt mycket om den tid i vilken de producerats. Freuds idéer tycks ha blivit allmängods på 60-talet, eftersom det var då som Peeping Tom och Psycho hade premiär. Världens bästa erotiska filmer!


Vem har sagt att man måste kolla på porr för att få en härlig stund i TV-soffan? Vanliga filmer kan vara minst lika eggande!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg