fredag 29 juli 2016

Prefabricerade takkassetter

PreFast ska leverera väggelement, takstolar och råspontluckor till en nybyggnation av gruppbostäder i Näsum. Bakom gruppbostäderna står JSB som bygger åt. I projekt där trästomme är olämpligt så är ofta taket en träkonstruktion. Att montera prefabricerade takkassetter gör att du snabbt får en vädersäkrad byggnad.


Kassetten kompletteras på plats med underlagspapp, ytpapp, taktegel eller plåt.

På betongvalv monteras bärande stommar på valvet för att sen bära oisolerade takkassetter. Inledningsvis kartlägger vi kundens behov för att sedan ta fram tillverkningsritningar med hjälp av avancerade datorprogram som minimerar materialåtgång och ger automatiska materiallistor för beställning och produktion. För att samla information om de olika taksystemen intervjuades olika aktörer inom byggbranschen, en omfattande litteraturstudie gjordes och information via Internet samlades in.


Utifrån denna undersökning analyserades de olika systemens för- och nackdelar. Vi har lång erfarenhet av att tillverka individuellt utformade prefabricerade hus och komponenter som väggblock, takstolar, bjälklagskassetter, takkassetter och bullerplank. De isolerade takelementen levereras färdigställda för montering, anpassade för.


Derome Träteknik erbjuder byggkomponenter och prefabricerade stommar för gruppbyggda småhus och flerbostadshus. Relationen med dig som kund byggs med långsiktighet.

Ett värdefullt erfarenhetsutbyte samt kompetent och erfaren personal ligger till grund för kontinuerlig produktutveckling. Vi har idag omkring 1anställda och en omsättning på 1miljoner kronor. Företaget ägs till lika delar av Ulf Strinnholm, VD och Markna Lars Nylun chef. För Uppsala Trä har det handlat om trä i över år. För varje år har kunskapen blivit större och hanteringen bättre.


Det är därför som vi fortfarande. För att snabbt få en vädersäkrad byggnad så kan man beställa våra takkassetter som anpassas helt efter objektets utseende och form. Prefabricerade takelement.


Byggnaderna är helt prefabricerade med takkassetter i betong samt sandwichfasader. Tillverkningen omfattar allt från bostäder till industri-, lantbruks- och skolbyggnader. I projektet tillkom också hallar i betongprefab för tvätt, klottersanering och renhållning samt en tilläggsbeställning på servicebryggor i stål. Den är konstruerad att installeras under byggandet av elementen i en fabrik.


Norrlands Trähus yttertak är bärande stomelement av trä för yttertak, som fackverkstakstol alternativt som takkassetter med bärande delar av limträbalkar. Isolering av elementen enl kundönskemål. Begreppet prefabricerade badrum, och i allmänhet prefabricerade hus, är mycket utbrett i Sverige.


Vi tillverkar lågenergihus, passivhus och standardiseradeprefabricerade hus, liksom prefabricerade objekt för olikaanvändningsändamål, enligt systemet roh-bau.

Attacus Trähus AB konstruerar, tillverkar och levererar prefabricerade trästommar till byggindustrin. Tillsammans är vi ca 1personer fördelade på två fabriker, Hammerdal i Jämtland och Fågelfors i Smålan med en sammanlagd omsättning om ca 2msek. I vår organisation har vi experter inom prefabtillverkning. Vi kan erbjuda både standardlösningar och produkter som inte ryms inom ditt företags normala verksamhet. Från Becohus kan du beställa hela stommar eller prefabricerade detaljer som utfackningsväggar eller takkassetter.


Adroc utförde tak- och gipsentreprenaden. Taket har flera nivåer, med många speciallösningar. Traditionell takläggning har kombinerats med prefabricerade takkassetter , det nya möter det gamla. Ett bra exempel på hur prefabricerade detaljer hittar sin nisch på byggmarknaden. PreFast levererar objektanpassade husmodeller samt byggelement till byggindustrin.


Husmoduler och byggelement byggs inomhus i en nybyggd och modern fabrik i Sölvesborg. Den kan användas vid både 1-lags och 2-lagstäckningar på såväl isolerade som oisolerade underlag. SBS Tätskikt kan monteras på en rad olika underlag låglutande tak, betong och lättbetong, prefabricerade takkassetter , isolerade metalldäck och råspont. I normalfallet ingår kompletta ytterväggar med fasadbeklädnad och invändig skivbeklädna bärande innerväggar, balkar, pelare och mellanbjälklag samt delar till platsbyggda tak alternativt takkassetter. I andra fall ingår enbart t. Detta är vår huvudprodukt och starten i vår verksamhet.


TPF Bygg är en totalentreprenör inom byggnation. Våra tak är lätta, starka och enkla att montera. De sparar din tid såväl i projekteringen som på bygget.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg