måndag 25 juli 2016

Flyg till sopot

Boka billiga flyg hos Seat24. Se lågprisflyg, direktflyg och internationella flyg nu! Vi har de billigaste biljetterna.


Flyg till sopot

När du ska ta dig till Sopot är det kanske smidigast att flyga till Gdansk och ta någon annan form av transport därifrån. Annars är Sheraton Sopot Hotel, på Powstancow Warszawy 1 och Hotel Antares, på ul. Komandorska 5 ett par möjliga alternativ som kan vara värda att undersöka om du vill spara pengar. Närmaste flygplatsen till Sopot. Nästa resa till Sopot startar på Lech Walesa (GDN), endast kilometer från allt Sopot har att bjuda på.


Så flyger du till Gdansk Det går direktflyg till Gdansk internationella flygplats, Gdańsk Lech Wałęsa flygplats (GDN), från flera flygplatser i Sverige, och resan går ofta väldigt snabbt. Jämför och boka det flyg till Sopot som passar dig bäst. Välj det bästa flygbolaget för dig genom att läsa omdömen och kolla in hundratals priser för flygresor till och från ditt resmål. Sopot är en populär bad- och kurort i Polen, men här finns även annat att göra.


Flyg till sopot

Polen är känd för billig shopping och mat, i Sopot kan du betrakta gamla vackra byggnader i jugendstil och promenera i mysiga parker. SOPOT - bad och paradiskänsla. Sopot ligger i Polen och brukar kallas för Polens St. Njut av ett myllrande folkliv och en skönt avslappnad stämning på caféer, dansställen och pubar längs gågatan Monte Cassino.


Ta flyget – Om du istället väljer att flyga så kan du göra det från både Göteborg, Stockholm och Malmö. Det finns ingen flygplats i Sopot som tar emot större flygplan och därför så får man istället landa i Gdansk. Från Gdansk till Sopot kan man sedan välja att åka taxi, buss eller tåg.


Hitta lägsta priset innan du bokar. Kan du inte sluta drömma om Sopot ? MrJet är experter på personliga resor, med flyg och hotell till Sopot , vare sig det handlar om omfattande vistelser eller flyktiga minibreaks. Nu kan du spara en rejäl slant genom att boka flygresa och boende med oss. Flyg och hotell i Sopot.


Billiga flyg till Gdansk. Med hjälp av Skyscanner kan du hitta de bästa priserna på flyg till Gdansk. Prova vårt sökverktyg Hel Månad där du kan hitta de billigaste dagarna att flyga på.


Res med Stena Line till Polen och Sopot. Anledningar till att åka till Polen? Polens profil är väldigt varierande, från stora städer som Wroclav till fantastiska landskap som du finner i Ostyn-Mazury-området. Polen har ett klimat som gör det perfekt för skidåkning på vintern och för sommarsemestrar i juni och framåt och det finns gott om festligheter under hela året. Polenresor erbjuder semester, spa och hälsoresor till Polen med färja eller flyg , högsta kvalitet!


Spela golf eller besök ett avslappnande spa i Polen. Juli och augusti är högsäsong med fullsatta hotell. Lågprisbolaget Wizzair har direktflyg från Stockholm och Malmö till Gdansk, en biljett i september kostar från 3kr.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg