torsdag 14 juli 2016

Bästa platserna friends arena konsert

Boka Quality Hotell Friends , Solna. Sätt guldkant på ditt evenemangsbesök! Bjud med dina anställda, kollegor eller kunder på en upplevelse i världsklass, toppad med det där lilla extra.


Just nu erbjuder vi dig möjligheten att prova vår VIP-paket under utvalda evenemang på våra arenor inom Stockholm Live. Missa inte nästa landskamp eller stora konsert ! Känns som om att man ska tycka det bland dom hårda grabbarna.

Jag håller inte med men de vanliga argumenten brukar. Från pendeltågsstationens norra utgång tar det ca min att gå till arenan. Efter evenemang nås Solna station via Evenemangsgatan eller över Signalbron och via Kolonnvägen på andra sidan järnvägen. Ulriksdal som nås via signalbron (vid Quality Hotel Friends ) och Kolonnvägen. Funderar på att köpa en fast plats på arenan.


Extra bekväm, bred stol med Diamond-placering och tillgång till Diamond Lounge, av årets bästa publika evenemang och garanterad plats till alla publika evenemang. Här hittar du information för att kunna planera ditt besök på bästa sätt. Om du har frågor eller problem på arenan hjälper vi dig gärna direkt på plats – sök upp en av våra publikvärdar eller vår gästservice om du behöver hjälp.


Med fri sikt från alla platser , närheten till arenagolvet och den senaste kommunikationstekniken får du möjlighet att uppleva de stora ögonblicken.

Det här är från en annan konsert , biljetterna har ju inte släppts än men jag tror det ser likadant ut(?) I alla fall, vilka är de bästa sittplatserna bland de här? Skriv gärna näst bästa osv också, om de bästa blivit tagna när jag ska beställa. Om någon varit där tänker jag eller ja, förstår vad som är bästa platserna. Hon hade beställt bästa sittplats och vi hade levererat från en dyr kategori.


Hon kom på plats och så visade det sig att det inte var så bra som hon tänkt sig. Vi hade ju inte levererat en billig biljett, utan en som skulle vara bra. Vi kommer att följa ARN, säger Robert Jakobsson, verksamhetschef på Biljett nu. En medföljande ledsagare anvisas även till dessa platser.


Hiss finns till samtliga plan för enkel tillgång till platserna. Dessa kan snabbt fyllas upp under helger när det är mycket folk i köpcentrumet och under evenemangsdagar. Sök evenemang och spelscheman. Hitta vägbeskrivning, parkeringsmöjligheter och arenaöversikt.


Jag och min syrra har tänkt gå på konsert i Globen och ska till att boka biljetter. Arenagaraget drivs av Parkman. Det finns parkettplatser kvar, ganska långt bak. Gällande läktarplatser, är det bäst att ha långt bak i mitten eller är det bättre på sidorna? Jag har noll aning om vad som är bra platser.


AXS Platinum - Säkra de bästa platserna.

Dag för evenemang Vid evenemang, oavsett dag, öppnar kassan minst timmar innan evenemanget och håller öppet fram till evenemangsstart. Vi köper, säljer och byter biljetter och vill erbjuda marknadens bästa villkor, den smidigaste transaktionen och den bästa servicen. Vi hanterar såväl förhandsköp som sista minuten-biljetter och vi har ofta möjlighet att erbjuda olika alternativ – som de allra bästa platserna eller de mer prisvänliga. Då dotter J ääälskar dem så tänkte de snälla föräldrarna köpa en biljett till henne.


Men att köpa konsertbiljetter till populära konserter ger mig alltid ångest. Isaac and The Soul Company. November Ericsson Globe.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg