torsdag 7 juli 2016

Nobina kundtjänst

Nobina kundtjänst

Nobina använder kakor (cookies) för att förbättra din användarupplevelse på vår hemsida. Genom att använda den här webbplatsen godkänner du att vi använder kakor. Om du vill veta mera, vänligen besök Nobinas externa integritetspolicy.


Det sitter fler män än kvinnor i styrelsen. Missa inte att du kan optimera din sida hos hitta. Testa kostnadsfritt i tre månader. När du använder dig av våra tjänster samlar vi ofta dina personuppgifter.


Detta kan vara namn, adress, e-postadress, telefonnummer, personnummer, LMA-nummer, kund-i bankkontouppgifter, resekortnummer, skoltillhörighet och annan ärenderelaterad information (till exempel information som du lämnar vid kontakter med vår kundtjänst ). För att lösa in värdekoder i appen Västtrafik To Go ska du först och främst vara inloggad på din profil. Om du redan är det, testa då att logga ut och sedan. SL:s kundtjänst har öppet dygnet runt alla dagar. Har du tappat något på bussen eller tåget? Välkommen till Skånetrafikens chatt.


I chatten kan du få hjälp med snabba ärenden och ställa frågor till vår kundtjänst. Det avidentifierade ärendet rapporteras sedan vidare till Nobina Whistleblower som beslutar om anmälan kommer utredas vidare eller inte. Interaktiv Säkerhet är helt fristående från Nobina Whistleblower och agerar som ojävig partner i relation till den aktuella händelsen. Du har rätt att få information om eller rätta de uppgifter som finns registrerade om dig.


Urvalet av de personer som får ta del av detta provåkarerbjudande görs utifrån en på förhand bestämd reseprofil. Det framgår av kvartalsrapporten. Resultatet påverkades negativt av förvärvsrelaterade kostnader samt avskrivningar av immateriella tillgångar relaterade till förvärven av De Blaa Omnibusser och Samtrans som uppgår till miljoner kr. Resultatet efter skatt blev miljoner kronor (52), vilket gav ett resultat per aktie om 0:kronor (0:63). Upptäck våra kök och lär känna de olika varumärkena som ingår i Nobia-koncernen.


Du kan även läsa mer om hur vi arbetar med produktutveckling. Bortglömt på stationer. Kontakta Polisens hittegods. Här hittar du svar på frågor som rör ditt företagsabonnemang, din mobiltelefon, ditt bredban aktuell.


Kundtjänst svarar på frågor kring Skanskas verksamhet. Nobina tillhandahåller även särskild kollektivtrafik under varumärket Samtrans på den svenska marknaden. I Nyköping kan hittegods hämtas på Nobinas garage, Gasverksvägen helgfria vardagar klockan 09. Hämtning av hittegods på övriga garage sker efter överenskommelse. Alla anmälningar bedöms inledningsvis av Nobinas utsedda processägare eller motsvarande.


Nobina kundtjänst

Därefter kan en utredning inledas antingen internt eller externt beroende på ärendets art. Hur hanteras mina kontaktuppgifter? Om du väljer att lämna dina kontaktuppgifter har Interaktiv Säkerhet säkra och tydliga rutiner för hur de behandlas. Parallellt med kontraktsmigrering och att hålla ögonen på nya uppköpskandidater, är Nobina i slutfasen med att sjösätta ett för bolaget nytt produktområde där bolaget ger sig in i tjänstesegmentet med ett system som ska koppla ihop olika transporttjänster.


Nobina har valt att förvärva Samtrans som ett led i att bredda sin verksamhet inom kollektivtrafiken och och utveckla sitt erbjudande till både samhället och resenärerna. Samtrans har en ägare som har både erfarenhet, tillräckliga ekonomiska muskler och intresse av att utveckla verksamheten, till fördel för såväl kunder och resenärer som medarbetare. Trafik och samhälle inom Region Uppsala har hand om kollektivtrafiken i Uppsala län. Vill du planera och utveckla kollektivtrafiken och infrastrukturen i länet? Eller arbeta i vår kundtjänst ? Då hittar du lediga jobb nedan.


Råd och stöd Öppna undermeny för Råd och stöd. Undermenyn har alternativ delat på listor Stäng undermeny för Råd.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg