fredag 22 juli 2016

Kabelkanaler

Tusentals smarta, säkra, miljövänliga och energisnåla produkter som lyser upp ditt hem. Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka i bonuscheckar på allt du handlar. Vi har dimmer till din belysning.


Köp online med fri frakt. På BAUHAUS hittar du ett brett sortiment utav kabelkanaler i olika storlekar, mått och färger för alla dina behov.

Oavsett om du är inomhus, utomhus, i garaget eller under motorhuven så kan du ta hjälp av vårt sortiment med belysning och elinstallationsprodukter. Trött på sladdar som gör att det ser rörigt ut? Kabelkanaler och kabelsamlare. Hos Clas Ohlson hittar du ett stort sortiment av smarta produkter för att organisera dessa. Göm sladdarna i en kabelkanal som du enkelt monterar med skruv eller dubbelhäftande tejp på väggen, i taket eller bakom möbler.


Lägg till i inköpslistan. Se alla relaterade produkter. Gå inte miste om bra erbjudanden!

ABB erbjuder innovativa kabelkanaler för kabeldragning och för att dölja kablar i kontrollpaneler. De finns tillgängliga i en rad konfigurationer, material, storlekar och färger för att tillgodose alla tillämpningar. Välj bland ett stort sortiment tillbehör och verktyg för enkel installation. Användningsområdet är styrskåp eller skåp för strömförsörjning. Halogenfria kabelkanaler Våra halogenfria kabelkanaler har låg rökemission och är därmed en bra lösning vid krav om att skydda människor och egendom.


Vad du får göra själv med el hemma Rätt kunskap och försiktighet är viktigt vid allt arbete med elektricitet. De flesta elarbeten måste utföras av en behörig. Välj bland vårt sortiment av kontorstillbehör, kabelhantering och kabelkanaler för att slippa sladdhärvorna. Dina elektronikprylar och ditt rum kommer att bli lättare att använda och prydligare med gömda sladdar. Exepelvis kan en kadelhållare hjälpa dig att skapa ordning bland kablarna både bakom tv:n och under datorn.


Du kan köpa kabelkanaler i olika bredder och längder eller då kabelskyddet är tillverkat i plast kan du enkelt såga av det efter dina behov. En kabelkanal löser problemet. Självklart är det inte snyggt med kablar som ligger huller om buller överallt.


Vi rekommenderar därför D-Line kabelkanaler , som prydligt täcker kablarna. Hitta rätt produkt för ditt hem. D-Line är specialister på kabeldragning och har flera produkter för både hem och kontor.

You have a quote in your cart, so if you add this to your cart it will remove all products from your cart. Please order your quote and then add this to the cart later. Välj butik eller ange postnummer För att kunna visa aktuellt lagersaldo och sortiment så vill vi att du väljer i vilken region du vill handla.


Information om kabelkanal eller tips på bra kabelföretag som erbjuer bra kabelkanaler kommer så småningom också vara tillgänglig på kabelkanal. En del underlag om TV och kabelkanal kommer också att samlas på elinstallation.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg