tisdag 5 juli 2016

Äktenskapsrådgivning stockholm

Jag arbetar både med par- och individualterapi. Här möter du en samlad specialistkompetens och familjerådgivare med lång erfarenhet av relationsbehandling. Vi erbjuder professionell samtalsbehandling vid samlevnadsproblem och kriser i par- och familjerelationer. Verksamheten är HBT-certifierad av RFSL.


Äktenskapsrådgivning stockholm

Välkommen att kontakta oss för vägledning i er relation! Samtalen syftar till att öka förståelsen för att finna vägar till förändring. Nej, ordet ”hen” har inte ersatt ”han” när vi talar om Gud och Jesus. Hur staden utvecklas när vi blir fler stockholmare.


Inspiration och praktisk information från stadens bibliotek. Information about the city for International visitors. Du kan även välja den utförare som passar dig bäst inom de områden där det finns valfrihet. Hon har en relationell grundutbildning i psykoterapi på psykodynamisk och systemisk grund med kognitiv orientering, har läst metoder i klinisk sexologi samt har en grundkurs i EFT (Emotionally Focused Couples Therapy). Jag är legitimerad psykolog och arbetar med psykoterapi, handledning och utbildning.


Mitt arbete sker utifrån en psykodynamisk grun med emotionsteori, anknytningsteori och existentiella frågor i fokus. Gatukontor Vatten Avlopp. Stockholms stadsbibliotek. Ersta diakoni är en ideell förening som bedriver sjukvår socialt arbete, utbildning och forskning professionellt och icke-vinstsyftande.


Det är vi som hjälper er med det. På hemmaplan kan ni sedan tillämpa förändringarna i ert vardagsliv. Hos oss pratar vi om både det problematiska och det positiva. Fråga vad ni tycker om! Inom äldreomsorg och omsorg för personer med funktionsnedsättning krävs i de flesta fall först ett biståndsbeslut från din stadsdelsförvaltning.


Äktenskapsrådgivning stockholm

Maj Nacka Psykoterapi AB. Juni City Psykologhus. Juli Familjerådgivningen City, Mentea AB. Augusti Aktiv Psykoterapi Marianne Stahlheuer. September Familjerondellen Diana Alexandroff AB.


Alla kan få problem i sin relation. Ju längre ni väntar med att söka hjälp desto svårare blir det att. Parterapi, eller om man så vill familjeterapi och äktenskapsrådgivning är till för att hjälpa er att som par hålla er relation levande - alternativt, som en sista utväg att underlätta en skilsmässa under värdiga former, där båda lär sig av erfarenheten.


Äktenskapsrådgivning stockholm

De medarbetare som arbetar med par har dessutom en påbyggnadsutbildning i just parterapi, medverkar i forskning och forskningskonferenser. Här får du i lugn och ro utforska och närma dig det som känns svårt i relationen. Det kan vara i relation till en partner men också i andra familjekonstellationer. Har fått i uppgift av maken att kolla upp vart vi vänder oss. Jag har ngen lust, möjligen en gång i veckan när mensen är slut, men sen är det dött.


Han har ju sexlust som vilken normal man som helst, han börjar tröttna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg