tisdag 26 juli 2016

Gula marknaden prag

Gula marknaden prag

Boka pålitlig transfer från Prags flygplats. Få gratis karta och stadsrundtur. Ett pris till alla hotell i Prag. Gratis minivan-uppgradering. Lågpriser på hotell i Prag.


Här säljes skor, väskor, kläder, porslin, elektronik, vackra gamla möbler, etc. Adress: Bubenske nabrezi 30 Prag 7. Loppmarknader och torghandel i Prag : Se omdömen och bilder för loppmarknader och torghandel i Prag , Tjeckien på TripAdvisor. Holesovicka Trznice är i så fall ett namn du ska lägga på minnet.


Passa på att pruta ordentligt! Marknaden ligger på Moldaus norra flodbank. CCM Centrum Cerny Most – Tunnelbanans gula linje B till ändhållplats CERNY MOST. I samband med jul, påsk och liknande högtider finns förutom den traditionella marknaden vid gamla stans torg (se ovan). Men innan helgerna finns även marknader vid lilla sidans torg och även i flera andra kvarter, som inte ligger så centralt.


Här fyndar ni allting från skor till väskor, kläder, möbler och porslin. Gula marknaden Gula marknaden är Prags största marknad , belägen i ett gammalt slakthus. Ska åka till Prag över några nätter i April.


Läste i någon gammal tråd här att det finns en marknad som kallas gula maknaden, där det säljs mycket fake-kläder och annat kul. Tyvärr stod det inte vart den ligger, hittade inte det heller när jag googla, men det kanske finns någon här inne som vet hur man. Sen åt vi även grym billig mat för kr per person och då blev man proppmätt. Naplavka Farmers Market. Ett ökat intresse för närodlad mat gör att den finns flera “bondens marknad ” i Prag numera.


Uppehåll under de kalla månaderna. Nå Prags centrum på bara minuter. Kontant- eller kortbetalning. Fantastiska Erbjudanden i Prag. På vår tredje, och sista, julmarknad kommer du att se den marknad som sätter Prag på julkartan.


Här säljs allt från skor och väskor till porslin, elektronik och gamla vackra möbler – till fyndpriser! Prag är utan tvekan en av Europas vackraste och mest bevarade huvudstäder. I den gyllene staden på kullarna runt Moldaufloden trängs byggnader från olika tidsepoker: gotik, rokoko, renässans och jugend. Prag , som är en relativt liten huvudstad med korta avstån lämpar sig utmärkt för promenader. Prag är känd som Europas kulturstad nummer ett med historia, kultur, spännande kök, bra shoppingmöjligheter, vacker arkitektur, cool jazz och stadspuls.


Gula marknaden prag

Staden utstrålar en oförglömlig atmosfär och stämning. Prag har ett fantastiskt läge vid Molaufloden, som ger staden en maritim miljö. Första stället i Prag som serverade Pilsner Urquel. Har även ett fantastiskt kök. Gör superklipp i vintageshopen.


Men det gäller att leta på rätt ställen. Idag har vi varit på den gula marknaden och shoppat. Helt otroliga priser och pruta ska man göra på det också. Jag tror inte vi köpte något i klädesväg över 1kronor.


Gula marknaden prag

Mat för oss alla plus öl och dricka gick på cirka 1kronor. Jag handlade en väska som jag gav cirka 3kronor för och det var det dyraste. Om man vill se Prag från vattnet finns det båtar som sakta glider fram på floden Moldau. I kvarteren kring Obecní Dum eller Vaclavplatsen ligger många affärer med mode och annat.


Ett besök på marknaden rekommenderas oavsett om man är intresserad av att shoppa eller inte, för det är en upplevelse i sig bara att titta runt bland alla de olika saker som finns där och känna atmosfären.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg