måndag 4 juli 2016

Chinsstång dörr

Stort utbud av träningstillbehör och utrustning till riktigt grymma priser. Här hittar du kampanjprodukterna! I lager, snabb leverans! Multifunktionellt träningsredskap.


Passar alla standarddörrar. Flera greppmöjligheter.

En chinsstång är ett utmärkt val för dig som vill träna rygg hemma. Sidan uppdateras kontinuerligt när det kommer ut nya produkter på marknaden. Vad är en chinsstång ? För det första så kan en chinsstång kallas flera olika saker.


Fästen och skruvar medföljer. Chinsstång för dörren , för väggen eller att ha utomhus. Enklare än såhär blir det inte att träna överkroppen hemma.


Finns med rak eller böjd stång och som multistång med flera olika grepp. Tänk på att välja en modell som är anpassad för din vikt och med rätt längd så att den passar.

Det är viktigt att säkra chinstången ordentligt i väggen eller karmen. Hur säker är chinsstång som man inte skruvar och monteringsstid? På Jula siktar vi högre.


Välkommen till PriceRunner! Vi vill att människor ska vilja fixa. Handla enkelt träningsutrustning såsom hantlar, vikter, gummiban skivstänger och kettlebells online. Fri frakt till butik - 3dagar öppet köp!


Vi har testat träningsredskap. Se vilket träningsredskap som blev bäst i test här. Chins och pull up stång för dörr - Proffs. Sköna handtag gör den optimal för chins och pull ups.


Denna stång kräver ingen installation utan monteras i dörrkarmen utan skruvar eller liknande. Beställ HÄVRÄCKE KOMBINERAD FÖR DÖRR online till förmånligt pris. Denna exklusiva träningsstång har flera greppmöjligheter så att du får ut det mesta av din träning. Kettler Dörrtrapets Här får du en dörrtrapets från Kettler som enkelt kan ge dig effektiv träning i hemmet. Detta gör att denna stång passar de flesta dörrar.


Trapetsen är väldigt enkelt att installera och ta bort igen. Häng upp på dörrkarmen utan att lämna några märken! Alla behöver avgjort det inför de sysslor de är i behov av varje dag.

Kan även användas för att göra armhävningar på golvet. Lätt att montera på dörrpanel (max cm) utan skruvar. Det billigaste priset för Gorilla Sports Multi Pull Up Dörr just nu är 3kr.


Prisjakt jämför priser och erbjudanden från nätbutiker och fysiska butiker.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg