torsdag 21 juli 2016

Roliga dikter om vänskap

Behöver du förslag för roliga dikter ? Då har du kommit till rätt ställe. Vi har samlat flera roliga dikter som kommer få dig att skratta. Men om en timme är det över. Vår vänskap kommer aldrig dö ut, även om vårt tålamod tar slut.


Du är min bästa vän, och.

Ljuset pressar sig igenom luften. Och dansar på olika objekt i omgivningen. Det är inte längre bara mitt hjärta som slår i min kropp. Den ultra höga basen slår. Om du har få eller många spelar det ingen roll.


Vänskap har bara en betydelse. Dina vänner ska stå vid din sida när rummet brinner och du bredvid dem. En god vänskap betyder allt i denna värld.


Riktiga vänner är de som säger snälla saker bakom din rygg.

Med din vänskap finns det alltid glädje i mitt hjärta, ljus på min väg och kärlek i min själ. Skicka blommor till en vän – Här hittar du bra erbjudanden. Dikter om vänskap – Dikt av 12. Det finns så mycket du inte kan se. Som tanken på dig kan få mig att le.


Visdomsord om vänskap. Vår samling med de bästa visdomsorden och citaten om vänskap ! Tänk på att vänskapscitat är som bäst när de delas med dina vänner! Vet inte om det passar till din arbetsplats, men den här texten hade jag på mitt skåp när jag jobbade i skolan! Ta till dig vad som står i dessa citat och fundera över relationen du har med dina vänner.


Citat om meningen med livet. Dessa citat om vänskap är faktiskt väldigt tänkvärda och bra att ha med sig i livet. Vill du vara en riktigt bra vän? Alla roliga dikter samlas här. De flesta är rätt korta, och inte så där jätte jätte mogna.


Och därför är det inte så svårt att räkna ut att det är Farbror Torsten som skrivit alla. Här är tre dikter som jag skrivit (och som finns tryckta som kort). Om du kopierar dikterna vill jag bara att mitt namn står med som författare.


En vän - av Siv Andersson En vän kan bejaka och skärpa alla sinnen.

Hon delar gärna tankar, drömmar och minnen. Hon lyssnar och besvarar och vågar alltid fråga. Du kan också få kommentarer på din dikter och träffa andra som tycker om poesi. Glöm inte att kommentera andras dikter , det gör det trevligare för alla.


Løfter kan skaffe deg venner, men. Roliga ordspråk och citat. Jag älskar att lata mig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg