onsdag 20 juli 2016

Familjerådgivning göteborgs stad

Tystnadsplikt och sekretess. Det innebär att vi inte för journaler och att du kan vara anonym. Ni som önskar fler samtal med en och samma familjerådgivare väljer ordinarie familjerådgivning. Vid det första samtalet gör vi gemensamt upp om syftet med kontakten samt hur ofta och när vi ska träffas. Telefontid för att boka familjerådgivning : måndag-fredag 10.


Familjerådgivning göteborgs stad

Under de år som verksamheten funnits har vi fått många bevis på att våra principer om snabb och flexibel hjälp varit värdefull för många människor. Erfarenhet av handledning av olika personalkategorier inom socialtjänst och skola, vård och omsorg samt privat verksamhet. Parterapi och familjeterapi.


Det finns också familjerådgivning för familjer och par som vill förbättra sin relation. Till oss är du välkommen att vända dig om du är bosatt i Mölndals kommun och om du och din partner eller familj vill ha hjälp att reda ut problem som uppstår mellan er. Du behöver inget så kallat biståndsbeslut för att komma till oss.


All kontakt med familjerådgivningen sker frivilligt, utan registrering och vi för inga journaler. Familjerådgivning Mölndals stad. Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter.


På Strömgatan (före detta Oscarskolan) finns nu flera av våra verksamheter samlade under ett tak. Vår psykoterapeutiska inriktning är familjeterapi. Vi är socionomer med bred och mångsidig yrkesbakgrund inom socialtjänst och sjukvård. Om du inte kan eller vill välja familjerådgivning själv har Lidingö stad ett system där ett så kallat icke-valsalternativ tilldelas dig. Icke-valsalternativen varierar månadsvis.


Familjerådgivning göteborgs stad

Kundcenter ger dig kontrollnumret till det aktuella icke-valsalternativet. Vi arbetar med att skapa en hållbar och tillgänglig stad för göteborgare och besökare till staden genom att ligga i framkant med utveckling av innovativa mobilitetslösningar. Ibland är paret överens om ett eller flera problem. Ibland ser de olika på vad som är problemet och vad som är orsaken till det.


Paret och familjerådgivaren kommer överens om en målsättning med samtalen. Vi lever i en tid som ställer höga krav på oss. Hur vi har det i våra relationer påverkar vårt psykiska och fysiska mående.


Familjerådgivning göteborgs stad

I olika skeenden i livet utsätts vi för kriser och förändringar som kan göra det svårt för oss att tala med varandra på ett konstruktivt sätt. Göteborgs relationsbyrå – Samtalsterapi och kommunikationstjänster Göteborgs relationsbyrå verkar för friska och fungerande relationer mellan människor. Relationer där du kan vila och växa, såväl i familjen och i din kärleksrelation som på jobbet bland dina kollegor.


Här möter du en samlad specialistkompetens och familjerådgivare med lång erfarenhet av relationsbehandling. Vi erbjuder professionell samtalsbehandling vid samlevnadsproblem och kriser i par- och familjerelationer. Verksamheten är HBT-certifierad av RFSL. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa en bra vardag för boende, besökare och näringsliv och utveckla Göteborg till en hållbar stad , som är öppen för världen.


Just nu händer det mycket i Göteborg. Arbetar du i Göteborgs Stad kontaktar du support intraservice. Detta är ett verktyg för Inköp och upphandlings ramavtalsleverantörer att redovisa omsättning på ramavtal.


För att logga in klicka på Inloggning i menyn.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg