måndag 18 juli 2016

Mötesplats samhällssäkerhet

Mötesplats Samhällssäkerhet vänder sig till dig som arbetar med frågor som rör samhällets säkerhet, krisberedskap och totalförsvar. Mötesplatsen riktar sig till de som är engagerade i frågor rörande samhällssäkerhet , totalförsvar, krisberedskap och strategiskt säkerhetsarbete. Tack för två fantastiska dagar på en mötesplats där vi möts för ett säkrare Sverige. Behovet av en mötesplats kring hur vi ska navigera i en orolig omvärld och utveckla vår förmåga att stå emot kriser och hot har därför inte varit större. I programmet nedan hittar du de spännande.


Mötesplats samhällssäkerhet är en tvådagarskonferens med parallell utställning med fokus på praktiska lösningar för ett säkrare och tryggare Sverige. Kom och träffa samt lyssna till oss på Combitech, vi är där! Välkommen till vår monter och prata med oss på ÅF om samhällets säkerhet och krisberedskap.


På plats finns både trafik- och samhällsplanerare samt säkerhetskonsulter som arbetar med samhällsskydd och beredskap. Framtiden för svensk krisberedskap. Om det svenska krisberedskapssystemet och vad som behöver utvecklas för att bättre möta. Det är en tvådagarskonferens med seminarier och parallell utställning där hundratal representanter från företag och organisationer kan nätverka och presentera praktiska lösningar för ett säkrare och tryggare Sverige. Om du uppger koden ”SÄKERHET” ger vi dig vid köp av kort eller fler.


En konferens för alla som arbetar med frågor som rör samhällets säkerhet, krisberedskap och totalförsvar. Med Ola Slettenmark, samordningschef Samverkan Stockholmsregionen, Erik Widstran chef Operativa enheten Polisregion Stockholm, m fl. Arrangör: Folk och försvar, MSB, SKL. Vi deltar med våra olika experter i panelsamtal, seminarier och som utställare på.


Här ges en möjlighet för alla som arbetar med frågor som rör samhällets säkerhet, krisberedskap och ett nytt totalförsvar att fortbilda sig, knyta nya kontakter och utveckla sitt arbete med dessa frågor. Mötesplatsen erbjuder under två intensiva dagar kunskapsutbyte mellan de viktigaste aktörerna – offentliga såväl som organisationer och näringsliv. Själv kommer jag prata lägesbild tillsammans med Jonas Landgren, Martin Neldén och Ida Johansson. Detta året tänker vi lite annorlunda.


Mötesplats samhällssäkerhet

Vi vill förtydliga vad vi kan erbjuda och bidra med inom det som kallas för samhällssäkerhet. Vi har ju trots allt ett affärsområde som heter Säkerhetsskydd. The strength of the forum lies in the actual meeting between public agencies, research bodies and the business sector.


Från RCR kommer flera forskare vara med på olika delar i konferensdelen. Här berättar TJ Kennedy, chef för amerikanska FirstNet, om arbetet med att etablera ett rikstäckande bredbandsnät dedikerat för public safety i USA. Mässan är kostnadsfri och vänder sig främst till dig som arbetar med samhällssäkerhet , beredskap och krishantering. I år sysselsätter koncernen över 4människor och genererar en omsättning på över 1miljoner euro.


Mötesplats samhällssäkerhet

Artexis Easyfairs är mötes- och mässbranschens mest innovativa arrangör. Med den senaste teknologin och engagerad personal säkerställs framtidens mötesplatser och mässor. Ansvarig för konferensprogram med seminarier, 1medverkande. Två år går otroligt fort.


Kista, Stockholms län, Sverige. Och nu är det dags igen. Den och november kommer nära seminarier inom olika temaområden att ha behandlats.


Mötesplats samhällssäkerhet

SMHI arbetar med att förnya systemet med vädervarningar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg