måndag 16 december 2019

Tips weekendresa sverige

Boka en weekendresa med Solresor. Hitta erbjudanden till flera populära resmål i Europa. Res till Europas mest populära resmål. Vi förhandlar så att du slipper.


Det är lätt att bli hemmablin men för den som vill åka på en weekendresa bjuder Sverige på massor av mysiga och härliga alternativ.

Här finns tips från Ishotellet i Jukkasjärvi i norr till Ystad i söder, Göteborg och Göteborgs skärgård i väster till Stockholm i öster. Och så förstås ljuvliga Gotland och Öland. Ta en paus i vardagen med en grym weekendresa - Du behöver inte åka långt för att koppla av. Vad kan bli bättre än att komma iväg en helg och bli bortskämd med god mat, trevliga aktiviteter och fint boende?


Sverige har mycket att erbjuda och här tipsar vi om tio paket för alla smaker. Guide till weekendresor i Sverige , välj bland Stockholm, Göteborg, Malmö, Österlen, Höga kusten, Visby,. Så detta var alltså våra tips på bra destinationer för en weekendresa , med tips på platser att besöka och se samt hotell för din vistelse.

Hoppas vi gjorde dig något klokare i ditt val eller iallafall underlättade det för dig. Norra Sverige är inte min paradgren när det kommer till weekend i Sverige , det ska jag villigt erkänna. Det finns oerhört mycket att upptäcka, uppleva och utforska för oss som är ute efter en weekend i Sverige , inte minst norröver.


Jag fastnade för Östersund tack vare bloggaren Daniel Rydéns bildsköna kärleksförklaringar till sin. Läs gärna artikeln och säg vad Ni tycker, eller har ni varit där? Skulle det vara aktuellt att åka dit på nästa weekendresa ? Jag och min sambo firar ett år i november och planerar att göra en liten mysig weekend inom sverige. Jag vill ha tips på saker att göra och ställen att åka till.


Romantisk weekend - tips i Sverige Bröllopsresan hägrar - den till Maldiverna eller Barbados, kanske till New York. Men om den dröjer ett tag, varför inte unna er en romantisk weekend i form av minismekmåna även kallad mini moon, på närmare håll direkt efter bröllopet? Paketresor i hela Sverige - weekendpaket i storsta spapaket och resor till och i naturen.


Aktiviteter och lyx för barn, familj och par. Låt det inte stanna vid en dröm. Karlskrona och dess omgivningar är fyllda av badplatser, vandringsleder och naturreservat.


Bland våra tips är denna pärla ett utmärkt besöksmål, inte minst under vår- och sommartid.

Men oroa dig inte, även vid kallare temperaturer är Karlskrona ett bra alternativ för en weekendresa. Weekendresa : Redan bockat av London, Rom, Prag, Paris och Barcelona? Då är det läge att upptäcka Europas bästa doldisar – resmålen som ligger i skuggan av de stora weekendstäderna.


Vi tipsar om sju nya favoriter när det kommer till weekendresor i Europa. Jag har varit där på en weekendresa och här har jag samlat alla mina bästa tips på Sevärdheter, Hotell, Restauranger, Spa, Shopping, hur man tar sig runt och i stort sett allt man kan tänkas vilja veta innan och under resan. Weekendresor i Sverige handlar oftast om några timmars bilfärd mot en tidigare okänd och spännande ort som väntar med en avkopplande hotellvistelse i mysiga miljöer, god mat, kanske en romantisk spa aktivitet. Fördelarna med att ta en weekend i Sverige istället för en weekendresa utomlands är flera.


Funderar ni på en weekendresa ? Smultronställen har weekends på noga utvalda herrgårdar, slott och hotell i Sverige. Alla är unika, men de har en sak gemensamt – synen på kvalitet. Budapest ligger nära Sverige , ca 2.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg