fredag 20 december 2019

Storytel telia

Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få. Starta din provperiod idag! Här hittar du tjänsten för dig!


Du vet väl att du kan ladda ner och lyssna på dina böcker både i mobilen och surfplattan? Storytel Family resp Storytel Family Plus. Lyssna och läs obegränsat för 1kr per månad. Prova fritt i dagar!


Se till att du har en bra uppkoppling eller använder ett stabilt wifi-nät. Kontrollera att boken har laddats ner till 1 innan du börjar lyssna eller stänger appen. Följ istället instruktionerna i informationen om erbjudandet eller kampanjen. Just nu har vi ett unikt julklappserbjudande för dig som är eller blir mobil- eller bredbandskund hos oss. Aktiv högtalare med inbyggd Wifi och Bluetooth i kompakt och stilfullt format.


Storytel telia

Prisbelönt ljud Bluetooth Spotify Connect Ord. Hos oss kan du också välja mittemellan. Har du ingen bindningstid på ditt mobil- eller tv-abonnemang, kan du förändra ditt innehav online. Fler kanaler eller mindre surfmängd – välj själv!


När du aktiverar ditt kampanjerbjudande på telia. Telia Kundservice år sedan. Där kan du både lägga till och ta bort konton för din familj.


Vi vill bjuda på intressanta artiklar för både dig som vill bli inspirerad och för dig som vill lära dig något nytt. Utforska det breda sortimentet helt gratis i flera månader. Jönköpingsbo som flyttat till Göteborg, här styr humöret val av både film och serie men jag har en förkärlek till sarkasm, one liners och rapp dialog. Sedan play-tjänsternas intåg bingear jag alldeles för många serier i ett svep. Man har tusentals titlar både på svenska och engelska i sitt sortiment.


Perfekt för alla bokälskare! Det framgår av rapporten för det andra kvartalet. Vi kan däremot inte gå in på detaljer kring våra tredjepartsavtal.


Storytel telia

Man synkar upp till tre böcker antingen via wlan eller direkt via mobilnätet. De har allt från bästsäljande böcker till prisbelönta deckare eller starka biografier. Både på svenska och engelska. Du måste ha JavaScript påslaget för att använda nextory.


Päätin muutama vuosi sitten lukea enemmän. Olen aina pitänyt kirjallisuudesta ja kirjakaupoissa haahuilista, mutta luettujen kirjojen määrä tuntui verrattain pieneltä. Med bredband från oss kan du lätt ansluta dig till det viktiga i livet.


Det ska bli spännande om de följer efter och skapar ett familjeabonnemang nu när Nextory och BookBeat erbjuder möjligheten för hela familjen att lyssna på ljudböcker i ett och samma konto. Antalet streamingabonnenter i Norden låg i genomsnitt på 736. Streamingintäkterna uppgick till 2miljoner kronor mot väntade 27miljoner. Stefan Wår analytiker på Pareto, kommenterar.


S (Norge) ägs till av Cappelen Damm och redovisas i koncernredovisningen enligt klyvningsmetoden. Helägda dotterbolag ingår i koncernredovisningen fr. Denna rapport har inte varit föremål för granskning av bolagets revisorer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg