onsdag 25 december 2019

Tui min resa

Tui min resa

Boka drömresor till flera destinationer. Nu tar vi nästa steg för positiv turism. Res klimatkompenserat utan extra kostnad. Upptäck våra mest populära hotell.


Tui min resa

Hög kvalite och höga kundbetyg. Se lågprisflyg, direktflyg och internationella flyg nu här! Billigt Resor med halvpension. Finn din nästa last minute resa NU - boka innan den är slutsåld ! Att skapa ditt eget konto går på ett kick. Bland annat kan du skapa din egen önskelista med favorithotell.


Sedan kan du enkelt överblicka dina resor – både de du gjort och de du planerar. Här har vi samlat våra resmål - från Kap Verde till Mallorca och Kreta. Weekendresor och kryssningar. Klicka här för att se alla våra resmål och boka din nästa resa.


Charterresor och sista minuten. Vem du än är och var du än vill åka har vi en resa för dig. När det är mindre än dagar kvar till avresan och din resa är fullt betald kan du själv skriva ut din biljett. Du skriver ut genom att logga in på tui. Kontrollera bokningsbekräftelse och biljett noga så att eventuella fel eller oklarheter kan redas ut och rättas till före avresan.


Vi på TUI har lång erfarenhet av att erbjuda charterresor runtom i hela världen. Bokningsnummer och lösenordet kommer att skickas till din e-postadress. Har du bokat resan via en återförsäljare hänvisar vi till den. Inloggning till Min Resa På dessa sidor kan du se din bokade resa. Om du har bokat en charterresa kan du även betala din resa här.


Tui min resa

På paketresor både med charter- och reguljärflyg kan du här göra tillval såsom bokning av sittplats och bagage, och på de flesta flygbolag även lägga till måltid. Jämför och boka charterresor med TUI. Ladda ner appen Min resa - nu med allt du behöver före, under och efter din resa. Boka resan direkt i appen och få tips från guider på plats.


Vi älskar att resa - till Sveriges lägsta priser! Om du vill se samtliga charterresor även längre fram i tiden så besöker du vår systersajt här. Både du som är nybörjare och du som har mer träningsvana kan följa med. Tillsammans med Coop, TUI och några av Sveriges mest inspirerande profiler får du din bästa må bra-vecka någonsin! Håll ögon och öron öppna snart släpper vi nästa års resor ! TUI innebär nya sätt att resa , nya sätt att bo, nya platser att upptäcka och nya saker att uppleva.


Det betyder att du kan fortsätta vara den du är och göra det du tycker om, även på semestern. Familj eller par, träning eller fest, stad eller strand. Oavsett vem du är så har TUI en resa för dig. Resan ska dessutom vara såld till ett gemensamt pris eller för skilda priser som är knutna till varandra, och pågå i minst timmar.


Den vanligaste paketresan är en charterresa, men det kan även innebära en kryssningsresa eller om du har bokat flyg med transfer. Kan jag avboka min charterresa och få pengarna tillbaka? Min bokning Logga in här om du har bokat en resa som har ett bokningsnummer med eller siffror. Här kan du hantera din bokning och lägga till transfer, utflykter och andra tillval för en bekvämare resa.


Skriv för- och efternamn på den person som står som huvudresenär på bokningen. På den här sidan hittar du våra aktuella sista minuten till resmål världen över, både sommar och vinter. Priserna är alltid så låga som vi kan pressa dem, och resorna bokas ofta upp fort.


Så vänta inte alltför länge med att boka om du ser en resa som lockar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg