torsdag 12 december 2019

Söker snickare

Nå lokala snickare med en offertförfrågan helt gratis. Beskriv vad som ska göras och få anbud från seriösa lokala snickare. Våra pensionärer snickrar åt er. Fyll i kostnadsfri förfrågan!


Söker snickare

Lediga snickarjobb – Sök efter kvalitetshem nära dig på Mitula. Vi på slutet är nära söker statister som ska spela snickare till en reklamfilm för ett byggvaruhus. De snickare som är anslutna till oss är kvalitetssäkrade och saker som F-skatt mm. Sök efter lediga jobb bland tusentals jobbannonser i hela Sverige och Norge.


Vi gör det enklare för dig att söka jobb, och enklare för arbetsgivare att hitta. Just nu söker vi duktiga och drivna snickare till vår expanderande verksamhet. Att jobba hos oss innebär att du kommer till en arbetsplats där personalen alltid. Helpman Entreprenad AB söker för kund i Stockholm. Tjänsten som arbetsledare innefattar planering, arbetsledning samt uppföljning av pågående projekt.


Söker snickare

Du kommer att medverka vid projektmöten och besiktningar samt rapportera direkt till platschefen. Du som söker skall ha minst två års erfarenhet från liknande tjänster samt arbetsmoment och inneha BAS U och BAS P. Som person ser vi gärna att du är resultat- och målinriktad. Du bör vara duktig på att organisera och planera det löpande arbetet, ha en god social kompetens samt vara tydlig i din kommunikation. Vi söker nu fler engagerade snickare till vår entreprenadverksamhet.


Du är trygg i din yrkesroll. Vi söker självgående snickare med yrkesbevis eller motsvarande erfarenhet. Vi värdesätter att man vill utvecklas inom bygg och arbetsledning, att man vill ta ansvar och kan arbeta självständigt. Vissa av våra uppdrag kan innebära att man är samordningsansvarig för andra yrkesgrupper.


Vi behöver utöka vår organisation med fler snickare till både entreprenad och byggservice. Hitta bästa snickaren där du bor Få anbud från snickare gratis. Nu söker vi en ansvarsfull och driven snickare , som gillar att arbeta med glada medarbetare och i en familjär stämning med högt i tak. Söker du snickare i Mora för enklare snickararbete, försäkringsskador, en utbyggna för ett takbyte eller vill du kanske ha kontakt med vår säljare för Bra Hus? Har du funderingar på något särskilt och behöver vägledning eller vet du precis vad du vill ha och önskar offert?


Oavsett vad det är, tveka inte, kontakta oss idag! Ansök till oss genom att skicka in ett CV och personlig presentation genom att lämna era uppgifter i kontaktformuläret nedan. Vi söker 1-snickare och arbetsintervjuer sker löpande, så tveka inte på att höra av er!


Söker snickare

JobbeskrivningVi söker snickare till en etablerad kund i Göteborgsområdet. Kunden är ett välkänt byggföretag som arbetar med mångfald och ser sina. Hittar du inte det du söker bland våra tjänster är du alltid välkommen att kontakta oss så gör vi vårt yttersta för att ta fram en skräddarsydd lösning. Som en ofta anlitad snickare i Stockholm har vi under våra år i branschen skaffat oss ett gott rykte med många nöjda och trogna kunder.


Snickare i Stockholm med gott rykte. Behöver du hjälp med att bygga om eller bygga nytt hemma? Vi kan erbjuda skickliga snickare med många års erfarenhet av olika typer av snickeriarbete.


Vi hjälper dig gärna genom hela ditt projekt. Anlita en kompetent snickare i Stockholm. Vi är byggfirman för dig som söker en kompetent och serviceinriktad snickare i Stockholm.


Vi gör det mesta inom bygg, där vi täcker in områden som tillbyggna ombyggna renovering, tapetsering, plattsättning och måleri med mera. Som snickare hos Sh bygg i Stockholm arbetar du främst med olika ROT-projekt och ramavtalskunder. Din bakgrund Vi söker dig som är snickare med yrkesbevis och har erfarenhet av arbete med projekt av varierande storlekar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg