torsdag 19 december 2019

Tjejer synonym

En tjej sitter stilla i en fåtölj och stirrar på två tonårskillar som fuldansar och skriksjunger. När dansen har tagit slut ligger hon ensam kvar och det är först när en annan tjej kommer fram som hon sätter sig upp. Diana är en ung tjej vars föräldrar är lika frånvarande som storasystern är kär. En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet.


Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer.

Men som exempel är flickor synonymt med tjejer , beroende på i vilket sammanhang orden används så klart. Tjejer synonym , annat ord för tjejer , Vad betyder ordet, förklaring, varianter, böjning, uttal av tjejer. Lös korsor hitta ord med liknande eller samma betydelse.


Mer information om tjej. Vi har totalt sjutton synonymer till tjej , men tyvärr inte några antonymer, registrerade i vår databas över synonymer och antonymer (motsatsord). Det finns en engelsk översättning inlagd för tjej , men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.


Vad är en synonym och ett motsatsord?

En synonym är ett ord med samma eller en snarlik betydelse som ett annat ord. En kan säga att en synonym är annat ord för samma sak. Två synonymer kan dock ha olika ton och uppfattas på helt olika sätt. Sveriges största sökmotor för det svenska språket. Oftast kan det vara svårt att hitta synonymer till ord.


Allt för att göra det enklare för dig. Ett annat ord för tjej och tjej synonym ! Nu vet du vad tjej betyder! Då blir texten spänstigare och mer tilltalande om man istället kan variera sig med en synonym och kanske byta ut ”bra” mot exempelvis ”förträfflig”.


Folkets synonymlexikon Synlex. Här kan du läsa mer om projektet och hur synonymparen tagits fram. Ibland kan det vara svårt att hitta synonymer till ord.


Nedan hittar du rätt svar och synonym på tjejer i toronto Korsor om du behöver mer hjälp med att avsluta ditt korsord fortsätter din navigering och prova vår. Tjej på svenska med böjningar och exempel på användning. Hitta information och översättning här!

Find descriptive alternatives for goal. Synonymer är ett gratislexikon på nätet. Allmänt använt som en synonym till flicka genom hela Sverige.


Sonen: Jag ska ut med en tjej från Bagarmossen. Pappan: Okej, men ta det lugnt med flickan! Några tjejer från gymnasiet gick runt i affären.


Some girls from the local high school were browsing in the store. Annons: Definition vuxen person av honkön Socialt Följ oss och få ett nytt ord varje dag. Berika ditt ordförråd.


Kärt barn har många namn. Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies. I ett mindre formellt sammanhang hade flicka eller det vardagliga ordet tjej kunnat användas om både 17- och 18-åringen.


Sammansättningar: badflicka,. Jag har sett massa tjejer från Sverige, Norge och Danmark här. Du måste bara vara här på rätt tid.


Det kan vara läckra ljusa blonda damer suger kuk, Elllen mörka latinska tjejer får kuk i röven. Här hos oss, får du se allt du vill. Kom ihåg att komma tillbaka ofta och se vem som är online och har samlag just nu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg