fredag 6 december 2019

Samtalskontakt göteborg

Välkommen till S:t Lukas i Göteborg. Vi vänder oss till privatpersoner samt organisations- och företagskunder. Hos oss kan du gå i enskild psykoterapi och få stöd i form av par- och familjesamtal. Vi har en bred kompetens med olika psykoterapeutiska metoder och lång erfarenhet av att arbeta med livsfrågor och existentiella frågor. Du kan läsa mer och boka direkt på Release Psykoterapi (Observera att det inte går att boka tid för samtal i bokningsformuläret på denna hemsida).


Livsberättargrupper i Uppsala, Göteborg , Kalmar, Växjö och Stockholm. Här arbetar välutbildade terapeuter med lång erfarenhet av att sätta medmänniskan i fokus. Vården hos oss kan ske via individuell samtalskontakt , behandling i grupp, par- eller familjesamtal samt medicinsk konsultation och behandling.


Information till vårdgrannar. Vi tar inte emot remisser. Alla de julklappar som kommit in från givmilda människor i Göteborg med omnejd har packats upp i vår tillfälliga julklappsbutik. Hit får människor som sökt julhjälp hos oss komma och själva välja julklappar till sina barn.


Samtalskontakt göteborg

Kyrkans Familjerådgivning i Göteborg : Familjerådgivning är till för par och familjer med samlevnadsproblem. Göteborgs Centrum för Kompetensutveckling Inbjuder till en workshopdag med Scott D. Miller Vad är verksamt i psykosocialt behandlingsarbete? I Göteborg finns det två möjligheter att få hjälp med att kontakta vårdinstanser och myndigheter som vem som helst kan använda sig av.


Personligt ombud: Personligt ombud bedrivs av Bräcke Diakoni på uppdrag av Göteborgs Stad för att underlätta och vara ett stöd för individen i såväl kontakten med myndigheter som formulerandet av hjälp gentemot berörda insatser. Ungdomar i Göteborg dricker och röker mindre än någonsin tidigare. Samtidigt tycker allt färre att cannabis är skadligt. Det visar en ny undersökning från Göteborgs Stad om skolelevers drogvanor.


Psykoterapimottagning vid Psykologiska institutionen, Göteborgs universitet. Om vår psykoterapimottagning. Billigt Bilsemester till Göteborg med halvpension.


Boka ditt boende idag och spara pengar - Se våra erbjudanden här! Arbetar du i Göteborgs Stad kontaktar du support intraservice. Unga vuxna ( Göteborg ) Mottagning unga vuxna, Närhälsan, vänder sig till dig som är mellan och år. Du kan till exempel få träffa psykolog eller psykoterapeut, få en stödkontakt hos psykiatrisjuksköterska, ha par- och familjesamtal eller behandlas i grupp.


Visa besöksadress på karta. Vid pågående samtalskontakt vänd dig till aktuell psykolog. Psykiatriska Öppenvårdsmottagningarna i Göteborg. På olika platser i Göteborg finns öppenpsykiatriska vuxenmottagningar (”öppenpsyk”) dit du kan vända dig om dina ångestbesvär är mycket handikappande.


Du kan söka vård via remiss från en läkare men också via egenremiss. En del är gratis efter säsong men en del gäller året runt. Sommaren är den bästa tiden för gratisaktiviteter i Göteborg det kan vara allt ifrån festivaler, musik, museum, Sveriges Nationaldag, film m. Då kan du vända dig till Närhälsans Mottagning unga vuxna.


Här kan du få individuell samtalskontakt hos psykolog eller psykoterapeut, stödkontakt hos psykiatrisjuksköterska, par- och familjesamtal eller behandling i grupp. Närhälsans startsida, den offentligt drivna primärvården i Västra Götalandsregionen. I Närhälsan ingår vårdcentraler, barnavårdscentraler.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg