fredag 13 december 2019

Storytel flera enheter samtidigt

Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få. Starta din provperiod idag! Lyssna och läs obegränsat för 1kr per månad. Prova fritt i dagar! Du kan inte lyssna från flera enheter samtidigt utan endast en åt gången.


Storytel för hela din familj – flera användare.

Nextory och Bookbeat erbjuder dock abonnemang där flera användare, till exempel en hel familj, kan använda samma konto. Nextory Familj har samma utbud som Guld men här kan hela familjen lyssna över flera enheter samtidigt. Hos båda apparna ingår även e-böcker utan extra kostnad. Med familjeabonnemanget kan du lägga till extra användare i ditt konto. Varje ny användare som du lägger till kostar kr per månad.


Fördelen med detta är att ni kan lyssna flera i familjen samtidigt från olika enheter. När han går och lägger sig känns det som att han har inbillat sig hela händelsen. Fem år senare blir Marianne och hennes specialteam kontaktade för att utreda ett gammalt självmord begått av mannen till en känd livsstilsprofil.

Samtidigt börjar profilens nuvarande sambo att känna sig hotad. De har tiotusentals titlar på flera språk och det finns alternativ för alla. Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt , välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Endast en användare ingår i Unlimited-abonnemanget, och det går därför inte att lyssna på flera enheter samtidigt med samma abonnemang.


Hos Bookbeat kan flera personer prova på tjänsten samtidigt från samma konto. Du kan även spara titlar i Min bokhylla, vilket är ett trevligt inslag. Appen kan ibland ha problem att hitta var man är i en bok om man byter enhet. Nästa lite iriterande problem ligger antagligen i android för er som använder det.


Du kan vara inloggad på flera enheter samtidigt , men du kan bara spela musik från en i taget. Om du startar uppspelning på en enhet så stoppas musiken. Jag hoppas att det har blivit något fel och att de har rett ut det. Det kan ske på flera sätt.


Du kan där välja att ta bort en eller flera enheter som du kanske inte använder. När du har gjort det kommer det att fungera att logga in och lyssna på en ny enhet. För att logga in på en ny enhet , behöver du bara ladda ner vår app på enheten och logga in med din mejladress och ditt lösenord. Du laddar ner dem i appen genom att klicka på knappen offline på bokens detaljsida eller i spelaren.


Man kan bara ladda ner bok i taget, så om du startar flera nerladdningar blir de inte klara samtidigt.

Hej, Har haft storytel på min Ipad sedan jul och varit jättenöjd. Tänkte att det ibland är bra att kunna lyssna på telefonen. Men nu då jag ska logga in på Ipaden så går det ej följande kommer upp då jag skriver in meiladress och lösenord.


Mofibo är mer lättanvänt för den som har flera böcker igång samtidigt eftersom det inte krävs så många menyval för att växla bok.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg