torsdag 12 december 2019

Sp fönster garanti

Stort utbud av trädgårdsprodukter. Se aktuella rabatt kampanjer här! Det är inte svårt att montera våra fönster. Med hjälp av sju redskap och ett arbete i åtta steg kommer till exempel ett fönster på plats.


Som i vårt fall med fönster.

Vår fönstergaranti täcker allt som ska krävas av ett fönster – att det stänger ute väder och vin samt att det går att öppna och stänga utan problem. Om våra fönster inte klarar det så täcker vår garanti reparation av produkten, eller vid behov en ny produkt. Vi utgår från de förnämsta grundmaterialen och tillämpar de högsta kvalitetskriterierna för tillverkningsprocessen.


Resultatet är fönster och dörrar i en klass för sig – produkter att leva me länge. Mot rötskador i virket. Vårt huvudkontor ligger i Edsbyn och här arbetar de flesta av företagets omkring 8anställda. Vi har jämfört och testat tillverkarna och ger dig svaret nedan.


När du väl har köpt nya fönster så är det dags att montera dem också, oavsett om du gör jobbet själv eller anlitar en yrkesman kan det vara bra att veta hur det går till.

Detaljerad monteringsanvisning. Här kan du ladda ned vår detaljerade monteringsanvisning som PDF. För eftersom både vårt material och vårt arbete håller hög kvalitet vågar vi lämna en generös garanti.


En garanti gäller därmed inte transportskador eller fel som orsakats av till exempel felaktig lagring, ovarsam hantering, felaktigt montage eller bristande underhåll. Sp fönster har alltid haft ett kvalitetstänk som genomsyrar deras produkter och tillverkning. Grunden i kvalitetssäkringen är förebyggande åtgärder – hellre rätt från början än att i efterhand åtgärda problem.


Observera att sidohängda fönster och dörrar som monteras bredvid varandra ska fästas i väggkonstruktion eller regel för bästa stabilitet. SP fönster är en parodi på kvalitetsfönster. Med dina nya fönster följer detaljerade monteringsanvisningar. Läs och följ dem noggrant. Så snart du får dina nya fönster levererade, kontrollera noga att de inte har skadats i frakten.


De har en gedigen träkärna kombinerat med moderna funktioner och vacker design. Gäller inte vårt tvåglasfönster MF Duo, som istället har fem års garanti mot röta. Hela Sveriges fönster. I norr och söder, i öster och väster. De sitter där i ur och skur.


Elitfönster är hela Sveriges fönstertillverkare.

VAD BETYDER DET ATT ETT FÖNSTER ÄR SÄKERHETSKLASSAT? Ett säkerhetsklassat fönster innebär att ett oberoende testinstitut gör ett fysiskt angrepp på fönstret. Hur angreppet går till beror på vilken typ av säkerhetsklass fönstret testas för. Vi har valt att testa våra fönster på Statens Tekniska Forskningsinstitut ( SP ) i Borås.


Fönstrets och beslagens funktion. Detta är orsaken till att vi kan lämna en generös garanti. Vi erbjuder högkvalitativa fönster och tio års garanti. Vi levererar alltid en helhet. Vi ser alltid till att leverera en helhet till våra kunder, oavsett om det handlar om ett fönster till fritidshuset eller en hel bostadsrätt.


Vi är med våra kunder hela vägen – från idé och projektering till att fönstren är på plats. De utgör ett estetiskt inslag på husfasaden samtidigt som de ska vara energieffektiva och bidra med ljusinsläpp. Många menar att fönster är helt enkelt den del av byggnaden som bidrar med mest karaktär till helheten. När du ska välja fönster gäller det att ställa de rätta. Vi vill att du ska känna dig trygg med din fönsterinvestering.


Därför erbjuder vi en generös garanti mot röta, på fönstrets funktion och mot kondens mellan glasen. Om du behöver hjälp att hitta rätt fönster rekomenderar vi våran fönsterskola.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg