tisdag 24 september 2019

Thai restaurang göteborg

Nordens första Steampunk Bar och Restaurang. Kontakta oss för bordsbokning! Vi har ett stort utbud av öl samt riktig god mat i fina lokaler. Boka bord på Göteborg på thefork. Hälsokost och Ekologiska Produkter Online.


Stort Utbud till Bra Priser.

Bygg en friskare kropp, få mer ork i vardagen och klara av att prestera mer. Thailändska restauranger i Göteborg , Sverige: Se TripAdvisor-resenärernas omdömen om restauranger i Göteborg och sök efter kök, pris, plats och så vidare. Mitt i Göteborg precis vid Avenyn ligger Moon thai , en oas mitt i stan.


Här äter du fantastiska thairätter tillagade av våra duktiga kockar och i en miljö som vi garanterar är helt unik. Vår personal är duktiga och har fokus på servicekänsla för att göra ditt besök så minnesvärt vi bara kan. Hitta och få information om thairestauranger i Göteborg och ta del av telefonnummer,. Välkommen till Thai - restaurangen vid Kyrkbytorget på Hisingen, Göteborg.


Khao Tip Thai är en familjägd thai take away restaurang.

Välkommen in till oss för att njuta av god thailändsk mat till lunch och middag. Autentisk och smakrik thaimat på Kungstorget och Canton house i Göteborg. Här serveras härliga smakrika rätter med dofter och smaker från Thailand.


Service, råvaror och atmosfär står i fokus – varje dag. Vi erbjuder även hemkörning till närområden samt en prisvärd catering till hela Göteborg. Wokade risnudlar med tamarinsaft, ägg, vitlök, purjolök vitkål, morot och krossade jordnötter. Grillspett med ris, jordnöts- eller currysås och sallad. Wokade cashewnötter med vitlök, gul lök, paprika, champinjoner vitkål och ostronsås.


Göteborg Här hittar du några av stadens asiatiska restauranger. Här är några restauranger i Göteborg som serverar japanskt, thailändskt, kinesiskt eller något däremellan, men det finns många fler att upptäcka. Köket baseras på Fahs fleråriga erfarenheter från att driva restaurang i Bangkok och på hennes erfarenhet från flera thairestauranger i Göteborgsområdet. Med stor tacksamhet glädjer vi oss åt våra gästers uppskattning som ger oss extra inspiration, stimulans och motivation.


Thai Restaurang AB är ett mindre aktiebolag med anställda. Senaste räkenskapsåret gjordes en vinst på 2TKR. Det sitter fler män än kvinnor i styrelsen. Hjärtligt välkommen till vår eminenta familjerestaurang. Hos oss hittar du känslan av det genuina i thaiköket.


Restaurang Thai Nisa serverar läcker thailändsk mat gjord på färska råvaror.

Maten är antagligen det godaste du kan uppleva av thaimat i Göteborg. Vi tycker att maten måste uppfylla högt ställda krav för att få kallas riktig thaimat. Det är väldigt viktigt för mig att du blir nöjd och kommer tillbaka igen till Mook Thai många gånger.


Du väljer själv om du vill njuta av maten i vår restaurang eller om du vill ta med dig den hem. Att äta på restaurangen kostar kr mer per maträtt än vid avhämtning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg