torsdag 12 september 2019

Snyggast i klassen

En psykolog kritiserade programidén eftersom hon tyckte att programmet förstärkte bilden att man bara kan vara snygg på ett sätt. Hon ansåg även att programmet kunde göra folk osäkra på sig själva på grund av samhällets snäva ideal. Johan Ehn är en av klasskompisarna som återser varandra i filmen Klassfesten. I april hade hans nya pjäs premiär på Stockholms Stadsteater.


Tidningen QX dejtade honom för att prata bögroller, singelliv, politik, ungdomsförälskelser och matlagning. Hur ful eller snygg är du egentligen?

Deltagarna bedöms av publiken, om de är snyggare eller fulare i jämförelse med andra. Snyggast i klassen ” på TV400. Den första mars börjar programmet, men redan rasar folk av ilska över idén. Låt oss presentera nya Peugeot RCZ - en fransyska som verkligen lever upp till hemmanationens ideal. Hyundai gasar fram i en europeisk offensiv med allt fräsigare bilar.


Nya iutmanar med en design som utnämnts till snyggast i klassen. Innanför skalet ser det. Tyskarna har tagit ut svängarna med ritstiftet och fått till en snygg design.

Bakrutornas nederkant går nästan ner till midjan och i kombination med det stora panoramasoltaket så kan ingen klaga över utsikten. Vi hade fullt upp med relationer och intressen. Men att det ska sändas ett program om just det, vem som är snyggast i klassen , är ju verkligen att fortsätta den här hetsen som finns i samhället nuförtiden.


Hetsen att vara så smal, så snygg , så rätt. Ha de finaste kläderna och vara snyggt sminkad. Kia Optima är en riktig snygg mellanklassare med lyckade proportioner. Filmat med digitalkamera. Du kan inte le åt allting.


Det onda och sorgliga. Men du kan heller inte gråta över allt. Du är inte alltid bäst, men du är heller inte sämst. Ja, du är inte alltid snyggast och du är heller inte den fulaste ankungen. Men vissa dagar är du helt enkelt snyggast i klassen.


Vi har alltid tyckt om LG:s tv-apparater och årets uppdaterade varianter ger oss den obligatoriska fixen av snygg design och bra prestanda. Tycker du att nya Mini Countryman har en läcker design? Här finns en av bilvärldens mest spännande inredningar.


Ja många gånger, jag är ju snyggast i klassen.

Hur skulle du beskriva dig själv? Jag tycker att jag är helt okej. Kävlinge Brukar du pynta din trädgård eller balkong utöver det vanliga när julen vankas? Då har du chansen att göra upp om titeln Kävlinges snyggast juldekorerade trädgård.


Vi tänker att vi försöker göra kommunen fin.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg