torsdag 5 september 2019

Skapa ett forum

Välkommen till Naturkompaniet! Gör vardagen till ett äventyr! Det finns inte lika många funktioner i punBB som i många andra forum , men till fördelarna hör att inläggen skrivs ut i mindre block och i korrekt XHTML för varje sida.


En del webbhotell använder sig av installationsprogram som låter dig installera ett forum väldigt enkelt med några få musklick. När du öppnar ett forum visas en lista med trådar. När det går kan du använda sökvägarna för att gå till en föregående sida.

Om du använder bakåtfunktionen i din webbläsare kan det leda till inläsningsfel. I ett forum kan du skapa trådar, bedöma forumbidrag, samla in trådar och söka efter innehåll. Allt går på bara ett par musklick, och det är på svenska! Jag har två gratissidor ho er men kommer inte in på den ena för att administrera den. Skapa ett eget gratis forum.


Genom att installera ett eget forum så kan man även implementera detta i ett eget webbsystem. Det är sidan Robbe-D Vinyl. Joomla eller Wordpress kan du bygga en hemsida där användarna kan registrera sig och kommentera nyheter, samt använda sig av ett forum , dvs allt-i- ett.

Då har vi bildat en liten koncern. Gör en diskussionstavla, ställ in forumadministratörer och mycket mer. Använd vår forumprogramvara gratis och.


Att starta ditt forum med EgetForum går på några minuter. Fyll i ett enkelt formulär, och sedan är du i praktiken igång. Du får en gratis subdomän, exempelvis dittnamn.


Tjänsten hanterar en lång rad forum som du hittar i katalogen. Behöver byta ett schema på en anställd. Har fått hjälp första gången schemats skapades av Visma. Nu behöver jag byta underliggande 1 schema och skapa ett nytt deltidsschema. Hur skall jag tänka, när jag lägger 1 schemat, så jag inte får varningar, som att heltidsschemat kan inte användas till detta deltidsschemat ? Ditt eget Gratis Forum på en gång utan dröjesmål.


Snabbt och lättanvänt med många design möjligheter. Törs inte lägga upp ett nytt admin-konto. Varför fungerar inte windows som det ska i stället?


Lade upp nytt konto och ändrade till admin-behörighet. SweCAD är ett helt nytt forum där studenter, forskare och företag ska kunna utbyta erfarenheter och samtidigt ta del av de senaste rönen.

Initiativet kommer från Avdelningen för maskinkonstruktion vid LiU. När en community-medlem får ett märke visas märket tydligt tillsammans med en särskild ikon i medlemslistan och i alla diskussioner och svar där medlemmen deltar. Klicka på nytt objekt. Skriv ett namn för märket. Logga in med ditt Vimla-konto eller skapa ett nytt forum -konto.


Ta del av svar och smarta grejer och annat kul. Tyvärr kan man inte göra ettt lokalt konto till ett Microsoftkonto, vad du kan göra är att logga in med ett Microsoft konto och sedan flytta över filerna från ditt lokala konto till ditt Microsoft konto. Samma princip fungerar om du skapar ett nytt lokalt konto och sedan flyttar över filer till den.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg