tisdag 24 september 2019

Psykologpartners utbildningar

Våra specialister har både praktisk erfarenhet och är uppdaterade kring forskning och utveckling inom sina områden. Vi ger både längre och kortare utbildningar såväl som skräddarsydda utifrån organisationers behov. I nedan länk finns kursbeskrivning och detaljerad information om utbildningarna samt ansökningsprocessen. Våra utbildningsdeltagare finns bl a inom skolhälsovår chefs- och organisationsutveckling samt bland psykologer. På många kurser anges Anmälan senast.


Psykologpartners utbildningar

Om du missat sista ansökningsdag kan det dock i många fall ändå vara lönt att höra av sig till kursgivaren. Ett sätt att nå dit är genom utbildning. Vi är ett företag som baserat på den senaste psykologiska forskningen utvecklar individer, metoder, och organisationer inom både offentlig och privat verksamhet.


Vem kan gå en ACT utbildning ? Förkunskapskraven för att gå en ACT- utbildning varierar från utbildningsföretag till utbildningsföretag. Vanligtvis är det önskvärt att du tidigare har gått en grundläggande psykoterapiutbildning med KBT-inriktning och eller arbetar som samtalsterapeut eller coach. KBT står för Kognitiv Beteendeterapi och handlar om att få patienten att må bättre genom att ändra patientens vanor, tankar och beteenden. Vi är Nordens ledande psykologföretag och har specialistpsykologer och specialistkompetens inom digital-,.


Utbildningen motsvarar ca av heltidsstudier, fördelat på 4. Personuppgifterna består av Namn, Personnummer (det går även att söka om man saknar svenskt personnummer), E-postadress, Adress, Telefonnummer samt Ansökningshandlingar (d.v.s. eventuella betyg och arbetsgivarintyg etc.). Grundläggande utbildning i psykoterapi – Steg 1. Den grundläggande utbildningen i psykoterapi är en basutbildning inom psykoterapi som ger dig en introduktion och god kunskap inom området. Nedan hittar du aktuella workshops och utbildningar. Klicka på rubriken för mer info.


En distansutbildning inom KBT ger dig friheten att välja var och när du studerar. Här nedanför har vi samlat olika distansutbildningar inom KBT – allt för att. Mats Dahlin, legitimerad psykolog, psykoterapeut och handledare. Vårens kursstarter ges på flera orter och handleds av kunniga och erfarna psykologer som alla kan exemplifiera teori med praktik.


Psykologpartners utbildningar

Verksamhetsbeskrivning. Våra tjänster syftar till att minska psykiskt lidande samt öka effektiviteten och välbefinnandet hos våra kunder. Psykologpartners erbjuder konsulttjänster baserade på tillämpad beteendeanalys och kognitiv beteendeterapi (KBT). Psykoterapi är ett samlingsnamn för olika behandlingsformer som individualterapi, gruppterapi, kognitiv terapi etc.


Det finns många olika utbildningar som ger kunskap i psykoterapi. Det är dock endast legitimerade psykoterapeuter som självständigt får bedriva psykoterapeutiskt arbete. Tänk på att e-post (kontaktformuläret här på sidan) inte betraktas som säker kommunikation, utelämna därför personuppgifter och skriv så lite privat information som möjligt.


För att kunna söka utbildningar och kurser via sverigehalsan. Programmet har ett mycket starkt forskningsstöd och genomförs med hjälp av en manual. Socialstyrelsens rekommenderar att CRA-behandlare ska ha gått en utbildning i metoden samt ha goda kunskaper om alkohol- och drogproblem.


Under kursen kommer vi att varva föreläsning, övningar och rollspel.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg