fredag 6 september 2019

Tv4 play support

Streama direkt i din TV, mobil eller surfplatta. Läs om hur du ställer in och använder din Apple TV. Hitta alla ämnen, resurser och kontaktalternativ du behöver för din Apple TV. Det som händer när man klickar igång ett program från svtplay eller tvplay är att den börjar spela i ca 10sek och sen stannar det bara och inget mer händer.


Se vad som är nytt, högst betygsatt eller populärast.

Detta gör TVför att framför allt kunna anpassa vilken reklam man visar för sina tittare. Förutom epost-adress och namn måste man. För att kunna använda Telia Play behöver du först aktivera tjänsten. Det gör du genom att klicka på aktiveringslänken som har skickats till dig via mejl eller sms.


Du kan också aktivera Telia Play på Mitt Telia, följ då guiden nedan. Inget resultat för sökningen tvplay. Det kan vara så att du sökt efter ett program vi inte visar just nu.

Välkommen in till Sveriges största TV-tjänst! Det funkar inte på någon av mina tre datorer. SVT Support SVT Support. TVPlay är gratis och kommer alltid vara det.


Välj Ställ in med enhet om du vill lägga till ditt Apple-ID och dina wifi-inställningar till din Apple TV automatiskt. Lås sedan upp din iOS-enhet, håll den. Film, sport, serier och TV kanaler när det passar dig. Prova veckor fritt, utan bindningstid!


Hur gör jag för att kunna se tvplay ? Jag har försökt installera acrobat reader player (som jag tror kanske är vad som behövs) utan att lyckas. All support står på engelska och jag lyckas inte klura ut vad som är problemet. Vi vill skapa en tillbakalutad tv-upplevelse där man inte behöver leta efter vad man ska titta på sedan. Nu får vi möjlighet att presentera program som anpassas efter varje person och som inte är samma för alla, säger Mathias Berg. Förhandlingar med Telia om TV-kanalerna och C More.


Ett avtal är på plats mellan Com Hem och TVgällande kanalerna TV, Sjuan, TVoch C More. Det innebär att sändningen kan återupptas och Com Hem-kunder kommer få tillbaka kanalerna under söndag december.

Sändningar från idag och igår och alla program från TVfrån A-Ö i ordning. Alla program från TVpå sida. Titta på den här sidan för alla tv-program från TV4. Sedan ca timmar tillbaka har vi tekniska problem med TV4Play samt med program och klipp på TV4.


Vi jobbar på att lösa problemet och hoppas liksom alla ni tittare att det löser sig så fort som möjligt! Ett avtal är nu på plats mellan Com Hem och TVgällande kanalerna TV, Sjuan, TVoch C More.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg