torsdag 26 september 2019

Psykoterapi malmö

Ladda ner appen och träffa en riktig terapeut redan idag. Ta del av dina journalanteckningar. Säker inloggning via ditt bankid. Om psykisk ohälsa och behandling.


Vill du jobba som psykolog hos oss?

Jobba på distans med Mindler. Ta reda på hur Mindler fungerar. Vi erbjuder psykoterapi och kbt -behandlingar. Vi finns centralt i Malmö invid S:t Petri kyrka nära Stortorget och Malmö Central. Det kan handla om kortare eller längre behandlingskontakter.


Välkommen att ta kontakt! Med en remiss från läkaren på din vårdcentral får du möjlighet till psykoterapi centralt i Malmö bara någon minut från Malmö central. Du kan mejla till din psykoterapeut eller skicka sms.

Sover och äter du dåligt? Jag är legitimerad psykolog och psykoterapeut i Malmö , med kognitiv-terapeutisk inriktning, psykoterapihandledare, fil dr i psykologi och specialist i klinisk. Psykoterapi och handledning. Här arbetar vi, psykologer och psykoterapeuter med lång erfarenhet, för att hjälpa människor till större självkännedom och därmed bättre balans och trygghet i livet. PSYKOTERAPIMOTTAGNINGEN.


Genom att bli medveten om orsaken till ditt agerande kan du förstå och förändra ditt nuläge. Behandling av psykodynamisk terapi utförs av legitimerad psykolog eller psykoterapeut. Vår mottagning finns i Malmö på Baltzarsgatan 25. På vår mottagning arbetar och samverkar en grupp av psykoterapeuter med olika bakgrun alla med mångårig erfarenhet av arbete med psykoterapi.


Vi har även kunskap och erfarenhet av att arbeta med stressrelaterade problem, företagshälsovård och organisations- och verksamhetsutveckling. Vår verksamhet erbjuder psykodynamisk psykoterapi , kognitiv beteendeterapi, par- och familjeterapi samt korttids- och kristerapi. Mottagningens terapeutiska arbete bygger på samtalet och det förtroliga och respektfulla mellanmänskliga mötet.


Legitimerade behandlare över hela sverige. Hitta en samtalskontakt som passar dig. Maila eller ring och boka in en samtalstid!


Vi finns på Själbodgatan 4b som ligger centralt i Malmö invid S:t Petri kyrka nära Stortorget och Malmö Central.

NAV – Nämnden för Andlig Vård organiserade Själavårdsarbetet inom Kriminalvården. Idella föreningen S:t Lukas i Malmö har som syfte att: – driva samtalsmottagningar i Helsingborg, Malmö och Ystad – erbjuda programverksamhet i Malmö som inspirerar till eftertanke och engagemang Att föreningen är ideell betyder specifikt att verksamheten bedrivs utan vinstsyfte. Utbildningen sträcker sig över år och motsvarar hp. Jag är utbildad socionom och legitimerad psykoterapeut och erbjuder såväl kort- som långtidsbehandlingar.


Har du problem som du inte kommer tillrätta med själv och som är svåra att tala med dina närmaste om, kan en psykoterapeutisk kontakt vara ett alternativ. Mitt arbete vilar huvudsakligen på psykodynamisk grund. Få rådgivning med ditt välmånde, stresshantering eller fobibehandling. Jag är psykoterapeut med lång erfarenhet av psykoterapeutiskt behandlingsarbete med barn, ungdomar, vuxna, föräldrar och par inom barn- och ungdomspsykiatrin.


På min centralt belägna mottagning träffas vi. Använder metoderna IPT, KBT och psykodynamisk terapi.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg