fredag 20 juli 2018

Parterapi solna

Familjerådgivning för boende i Solna. Vår mottagning erbjuder parrådgivning, parterapi , familjeterapi och familjerådgivning i Stockholm med Omnejd. Vi har samarbetsavtal med Dandery Ekerö, Järfälla, Lidingö, Nacka, Solna , Stockholm och Täby kommuns familjerådgivning.


Parterapi Solna - arbeta inom äldreomsorgen, familjeterapi, borgerlig begravning, parterapi , barnens hjälptelefon, barnbidrag, krishantering, bostad med särskild. Kbt Kognitiv Beteendeterapi Solna - familjeterapi, parterapi , krissamtal, ångest, samtalsstö mottagning, familjerådgivning, terapi, samtalsterapi, parsamtal.

Ni som bor i Solna Stad kan boka tid hos oss för familjerådgivning. Vi svarar i telefon vardagar mellan 08. Det går också bra att lämna ett röstmeddelande. Samtalen är minuter.


Parterapi utifrån emotionellt fokuserad terapi (EFT) ger er möjligheten att komma ur destruktiva mönster. Det är en parterapi som skapar förutsättningar för att känna större tillit och djupare intimitet med varandra. Metoden hjälper er att bryta era destruktiva mönster och stärka ert förhållande.


Legitimerade psykologer med inriktning mot parterapi och familjeterapi.

Alla våra psykologer i Stockholm är minst legitimerade psykologer vilket innebär att man gått i utbildning under totalt år. De medarbetare som arbetar med par har dessutom en påbyggnadsutbildning i just parterapi , medverkar i forskning och forskningskonferenser. Det är kommunens ansvar att erbjuda familjerådgivning till sina medborgare. Nacka, Ekerö, Sollentuna, Solna , Stockholm, Täby, Dandery Huddinge, Järfälla, Lidingö och Österåker har infört kundval och vi har fått förtroendet att anordna familjerådgivning för Er som bor i dessa kommuner.


Med verksamhet inom familj, handledning och KBT skapar vi meningsfulla möten mellan människor. Birgitta Örjes Svensson är socionom, familjeterapeut och legitimerad psykoterapeut med psykodynamisk inriktning. Hon har tidigare arbetat som familjerådgivare och har vidareutbildning i sexologi och emotionell fokuserad parterapi (EFT). Birgitta har även mångårig erfarenhet från ungdomsmottagning samt mödravård och gynekologisk mottagning.


Att leva tillsammans och dela glädje och sorg med varandra är en utmaning! Alla kan få problem i nära relationer. Jag har avtal med Stockholm, Lidingö, Huddinge, Nacka, Täby, Sollentuna, Haninge och Solna kommun.


Vi är utbildade och auktoriserade speciellt för familjerådgivning och parterapi samt erbjuder hjälp för er som bor i Stockholm, Nacka, Lidingö, Dandery Täby. Du har rätt att kontakta oss om du vill ha ut information om de uppgifter vi har om dig, för att begära rättelse, överföring, ta tillbaka ditt samtycke eller för att begära att vi begränsar behandlingen, för att göra invändningar eller begära radering av dina uppgifter. Detta gör du enklast genom att kontakta oss på solna.


Parterapi ­institutet i Lund har sessioner på minuter, och 8-gånger är det vanliga. Par som känner engagemang i sin relation och vill fortsätta leva tillsammans.

Rekommenderas ej om våld eller missbruk förekommer. Relationer är nödvändigt. Att få tillhöra någon, känna gemenskap, kärlek och tillit är de flestas önskan.


Men att leva i en parrelation kan vara svårt och det kräver många gånger hårt arbete, engagemang och kontinuerligt underhåll för att få det att fungera. Om du och din partner har problem i er relation kan ni få stödsamtal hos en familjerådgivare. Parterapi och familjerådgivning I vår behandling med par arbetar vi utifrån IBCT.


Terapin inleds med en utforskande del där man går igenom problem- och konfliktområden men också parets gemensamma styrkor och historia.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg