torsdag 26 juli 2018

Fina ord till en bästa vän

Maskeradkläder, festartiklar och skämtprylar. Stort utbu Bra Priser. Rolig kalasdukning, häftiga maskeraddräkter och fantastiska festtillbehör. Ni pratar med varandra varje dag och har en självklar plats i varandras liv.


En av mina bästa vänner har jag känt sedan vi började skolan tillsammans. Andra har tillkommit på senare år men snabbt tagit sig upp i bästis-klassen.

Oavsett hur länge du har känt din bästa vän finns det nog en del saker som du skulle vilja tacka hen för, eller bara berätta de där perioderna när du inte är lika bra på att höra av dig. Falska vänner är som löv, finns överallt. Behöver du förslag för bästa vän citat? Då har du kommit till rätt ställe. Vi har samlat flera bra og roliga citat om vänskap.


Skicka blommor till en vän – Här hittar du bra erbjudanden. Alla har en “ bästa vän ” under olika perioder av livet – bara ett fåtal lyckosamma har samma vän under alla perioder. Ingenting beskriver ens bästa vänner bättre än citat om bästa vänner.

Din bästa vän är inte bara en annan person, utan en vän i ett helt annan känsloregister än med dig. Detta beskrivs i dessa citat om bästa vänner. Visa uppskattning och ge din kompis komplimanger.


Här är saker du borde säga till din bästa vän direkt. Läs mer här på modette. Grattis på födelsedagen min underbara vän , du är en stjärna och jag älskar dig.


Din födelsedag är den första dagen på ytterligare en 365-dagars resa. Gör det här året det bästa någonsin. Njut av det, och grattis på födelsedagen! Lycka till i fortsättningen gratulerar vi på födelsedagen! Men om en timme är det över.


Vår vänskap kommer aldrig dö ut, även om vårt tålamod tar slut. Du är min bästa vän , och. Jag skulle kunna skriva allt det där igen. Dikter om vänskap – Dikt av 12.


Som tanken på dig kan få mig att le. Men jag är så himla lycklig nu, jag har fått en bästa vän för allra första gången i mitt liv! Har googlat och så, men hittar mest bara texter som handlar om flera års vänskap.

Någon som har någon idé eller vet var man kan hitta? En vän är någon jag kan tänka högt inför. Svara på sms eller i telefon om en vän behöver lufta sin besvikelse. Allt går så klart inte att lägga åt sidan, men om du KAN stuva om i schemat så är det en fin gest. Ingen kan få en att skratta som en bästa vän.


När ni, men ingen annan, förstår er humor. Vänner är den familj du själv väljer. För att ha en vän måste du vara en. Jag kan inte beskriva hur jävla mycket du betyder för mig, min egna ögonsten, min bästavän.


Min bäste vän , det är vi mot världen, du och jag, så vacker så lojal. Citat om att lyfta varandra. Det behövs inga ord ,.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg