torsdag 19 juli 2018

Fina ord om barn

Ordspråk om Barn och citat om Barn - Sveriges största samling ordspråk och citat! Ord värmer mer än all världens elfiltar. Barn talar om vad de gör, gubbar vad de gjort och narrar vad de skall göra. Så klart, om du tycker om dina barn , om du älskar dem från första andetaget, då börjar du själv också om på nytt, i dem, med dem, och så blir världen än en gång ännu lite mer betydelsefull.


William Saroyan) Inga solstrålar kan lysa klarare, inga under är märkvärdigare – än ett barn. Det kan vara en konst att se vardagens alla små guldkorn, men kanske är det just den konsten som är nyckeln till lycka… Här delar jag med mig av kloka, tänkvärda och roliga citat som jag stött på genom åren.

Behöver du förslag för dikter om barn ? Då har du kommit till rätt ställe. Vi har samlat flera vackra og fina dikter om barn. Kolla också: Text till grattis till bebis – kort– Citat om barn.


Skicka blommor till den nyföddat – Här hittar du bra erbjudanden. Dikter om barn – Dikt av 45. Bara du minns när du blir. Innan fler barn skadas av rådande myndighetsutövning.


Innan den faktiska innebörden av barnets bästa blivit ett minne blott.

Några fina ord på ett papper som låter de ansvariga sova gott om natten, medan de drabbade barnen drömmer mardrömmar. Jag är stolt över dig. Barn behöver höra att de är värdefulla. Stärk barnets självkänsla genom positiva ord och visa uppskattning för alla försök till framsteg som barnet gör.


Går i väntans tider, ja inte jag, men en av mina bästa vänninor ska ha om drygt en vecka. Visa att du tror på barnet. Ingen kunde skriva så självklara livsvisdomar på ett så klokt sätt som författaren Astrid Lindgren.


Hänt har valt ut hennes bästa citat. De är de vackraste barnen som dör. Läggs i jord istället för armar och ljuset från deras ögon slocknar. Medan hjärtan gråter, förbittrade, stela, livsberövade, oförtjänta kom de, välsignade gick de.


Om du aldrig smakar av innehållet kan du aldrig veta något om det. Om eleven inte förstår – skapa ett vi. Om man är rädd för förändring – se en larv bli en fjäril.


Orden är matematiska – inte problematiska! Utan en plan skapar vi oordning och oreda. Barn lär sig gå, elever behöver hjälp att gå till rätt plats.


Barn av sin tid behöver pedagoger av sin tid.

Barnperspektiv är ibland mycket vidare än vuxenperspektivet. Beprövad erfarenhet börjar oftast med ett misslyckande. Bort med tyst läsning – in med mer prat om läsning. Gud som håller barnen kär, hjälp du den som liten är.


Första gången du fyller år, tänk va fina presenter du får. Vet du att vi firar att du finns, och detta kort får du, så att du minns. Ta ett djupt andetag och försök blåsa ut alla dina.


Mitt barn av Dione Persson Vad du är vacker mitt barn. Dina små händer och fötter är så gulliga. Din mun som ler när man pratar med dig. Citat om livet – stort och smått.


Ditt skratt är så ljuvligt. Om ingenting någonsin skulle förändras, skulle det inte finnas några fjärilar. If you´re not prepared to be wrong, you´ll never come up with anything original.


Ken Robinson ∞ Den enda verkliga upptäcktsresan. Om vi skriver dem blir han ett frågetecken. Morfar är så gammal att han inte längre kommer ihåg varför han tycker om kvinnor. En svärmor är straffet man får när man gifter sig med någon man inte känner.


Mer av barn : Barn om att gifta sig Barns funderingar Dessa våra ungar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg