onsdag 25 juli 2018

Otrogen man

Under en tid behöver den som varit otrogen vara beredd på att förstå och ta emot den andras anklagelser, ilska, sorg och misstro. Otrohet är inte alltid relaterat till hur lycklig man känner sig i sitt förhållande. Man behöver visa i handling att man är värd att bli litad på.


Endast procent av otrogna kvinnor tyckte samma. Men det kan också vara så att man är i ofas känslomässigt, med mycket tjafs eller tvärtom – tystnad. Och någon gång kanske du till och med har misstänkt att din älskling är otrogen , även om du inte riktigt vet varför du tror det. Men hur kan man egentligen veta det och vilka tecken ska man leta efter?


Här kan du läsa om några tecken på att hen är otrogen. Men det finns några tecken i hens kroppsspråk som kan visa om hen är otrogen. Jag har aldrig varit otrogen mot någon av mina pojkvänne regler mot min man. Jag har fram tills nyligen aldrig förstått att man kan göra så när man har investerar länge i en relation och har barn och byggt ett helt liv tillsammans med sin man. Det är inte ovanligt att kärlekens glöd falnar med tiden, även om man fortfarande bryr sig mycket om personen.


Otrogen man

Otrogen partner, vill du veta? Det kan leda till att du letar efter någon annan medan du fortfarande är kvar hos din partner, även om du då har brutit ditt löfte. Testa om din partner är otrogen , bedrar dig, vänsterprasslar. Idag är det mer allmänt accepterat att ha vänner av motsatt kön, och vi spenderar mer tid på jobbet än någonsin tidigare.


Det är naturligtvis omöjligt för oss att förutspå om din partner är otrogen i ett online test. Enligt en undersökning har var femte gift svensk man varit otrogen. Den typiske otrogne mannen bor i en storsta är högutbildad och tjänar bra. Misstänker du att din man har en affär?


Otrogen man

En man anser visserligen att trohet är viktigt, men säger att otrohet är mer fel om man blir upptäckt. I Japan tycker gifta män att om de köper sex är det inte otrohet, man ser det som en lek snarare än sex. I Ryssland tycker en del män att semesterflirtar inte räknas så länge de börjar och slutar på semesterorten. Dom har själva berättat för mig. Det som skrämmer mig mest är att jag har varit ute på krogen i år varje vecka och träffat massor av kvinnor som varit beredda att vara otrogna mot sina män.


Hur vet man om ens partner är otrogen ? När hon spenderade en tid i utlandet med jobbet var hon otrogen och detta var en svår törn för vårt förhållande som upphörde under en period. En gång kan vara en gångs snedsprång men att under så många år konsekvent välja att fortsätta vara otrogen tyder på att din man inte är motiverad att ändra på sig och sitt beteende. På frågan om varför man inte är otrogen är de vanligaste svaren moral, barnens reaktion om det skulle avslöjas, rädslan för att bli lämnad om det avslöjas.


Otrogen man

Män har svårare att förlåta sexuell otrohet och låter det ofta leda till skilsmässa. Kvinnor är mer benägna att försöka rädda äktenskapet. Men jag fortsatte att vara otrogen , och varje gång jag berättade om det för honom svarade han med att bli sårad och ledsen, sedan slutade det oftast med att vi hade sex. Det visade sig att han gick igång på att jag hade varit med andra män. Det bästa sexet jag och min partner hade var faktiskt under den mest intensiva otrohetstiden.


Det var din partner som var otrogen mot dig. Du provocerade inte fram otrohet och förtjänade inte att bli bedragen – det är den otrogna som skulle handlat annorlunda, inte du. Det är lätt att klandra sig själv och känna sig rata men det ska man inte behöva göra. Begreppet inbegriper därför inte då man öppet har sex utanför förhållandet, till exempel vid partnerbyten, orgier, trekanter, och så vidare där det uttryckligen givits tillstånd för att ha sex med någon annan än den fasta partnern.


Att få reda på att din partner har varit otrogen är inte kul, men hur gör man om man själv har varit det? Nyheterträffade tjejerna bakom podden Alla våra ligg och här är deras tips på hur du berättar för din partner att du varit otrogen. Inget förhållande undgår svackor eller kriser men kan man tala om det och vara öppna och kärleksfulla istället för att sura och anklaga så är det en bra förutsättning.


När det sen gäller sex så spelar det ju ofta en stor roll särskilt för män. Oftast är män otrogna för sexets skull.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg