fredag 20 juli 2018

Chicha 08 recension

Boka bord på Chicha på thefork. Chicha i Stockholm - Läs omdömen om restaurangen och boka den gratis på TheFork med omedelbar bekräftelse av din bokning. Reserve a table at Chicha , Stockholm on TripAdvisor: See unbiased reviews of Chicha , rated 4. Peruansk mat har varit småtrendig i Stockholm ett par år, och på Chicha har fyra peruanska kockar bestämt sig för att skapa sin egen version med nordiska influenser.


Lammet från Välnäs gård serveras med gotländska betor, primörer och piscosky, och den bräserade svenska ungtuppen har fått sällskap av escabeche och friterad kassava.

Fyra peruanska kockar lagar mat från det peruanska köket och mixar med nordiska influenser. Allt lagas från grunden och på menyn hittar du exempelvis svenskt kött och sydamerikanska kryddor. Jag och min fru var där igår kväll. När vi satt oss bjöds vi på.


Reviews AMAZING food and fantastic service! I visited with peruvian. De serverar några utvalda rätter under lunchtid vardagar.

Vi jobbar med närproducerade råvaror och ett peruanskt koncept. På Chicha kan man njuta av vår tolkning av peruansk mat med nordiska influenser. Med vår passion och erfarenhet ämnar vi att skapa en matupplevelse som hämtar inspiration från båda köken och bjuder på en ny erfarenhet full av nya smaker, dofter och exotiska detaljer. Book a table at Chicha in Stockholm.


Find restaurant reviews, menu, prices, and hours of operation for Chicha on TheFork. Tusentals evenemang i hela Sverige. Namnet Chicha kommer från den peruanska nationaldrycken med samma namn – ett blårött brännvin som framställs av en långsamt jäsande gröt av krossad blåsvart majs, som växer i Anderna, med en glöggliknande smak. Det står för Stockholm.


Allt på menyn har starka peruanska influenser. Checa i Stockholm - Läs omdömen om restaurangen och boka den gratis på TheFork med omedelbar bekräftelse av din bokning. Värderingen för standard är dock lägre med ett medelvärde på 4. Line of duty säsong har premiär augusti i SVT. Jed Mercurio upphovsman och huvudmanusförfattare.


På rollistan: Martin Compston, Vicky McClure, Adrian Dunbar. Betyg: Personligt, mysigt.

En underbar mat, välkryddat goda råvaror, med ett mycket bra vin till. Vi kände oss mycket välkomna! Verksamhetsbeskrivningen för.


Chicha AB:Aktiebolaget ska bedriva restaurangverksamhet, personaluthyrning inom restaurang och därmed förenlig verksamhet. Flores Service 3AB är ett mindre aktiebolag med anställda. Senaste räkenskapsåret gjordes en vinst på TKR. Beirut Café på Engelbrektsgatan, precis ovanför Humlegården, är som ett matpalats fyllt med libanesisk mat.


Hit kommer stockholmare, turister och artister för.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg