onsdag 25 juli 2018

Dåliga ryska bilförare

Dåliga ryska bilförare. Här är en snabb guide att lägga på minnet! Ryska bilförare ★ ryska dårar ★ roliga ryska klipp ★ ryska bilkrascher intressanta ämnen. Unsubscribe from intressanta ämnen? Dumma bilförare ★ roliga ryska trafik olyckor ★ roliga klipp på bilar roliga olyckor.


Ryssar som inte kan köra bil.

Sitter du framför datorn och äter din lunch? Då kanske det här tretton minuter långa klippet med massa tokigheter från de ryska vägarna kan underhålla samtidigt. Fruktansvärt dåliga bilförare. Delar med oss av bilder på dåliga bilförares fär mindre smarta.


Vanvettiga, glada, knäppa eller bara klantiga bilister fångade med bilkamera. Många har för dålig synskärpa. Det hävdar Svensk Bilprovning som i dag har låtit bilförare testa sin syn på olika bilprovnings-stationer runt om i landet.


Att kvinnor inte kan köra bil är inget nytt. Men att de dessutom är en trafikfara med sitt humör är det säkert få som visste.

En klar majoritet av bilförarna – procent – svarade att dålig sikt på grund av dimma, regn eller snö är den faktor som försvårar bilåkningen mest. Kenneth Elfström är produktansvarig på Volvo Car Sverige. I många fall har det direkt avgörande betydelse hur föraren väljer att agera bakom ratten.


Däremot kan inte ens den mest kompetenta bilförare i världen alltid kompensera för omständigheter såsom rådande väder, dåliga däck eller oförutsägbara medtrafikanter. Sommarens proteströrelse i Moskva är ett av flera tecken på ett växande politiskt engagemang i Ryssland. De styrande svarar med våld och en propaganda där det hävdas att den sanna ryska identiteten inte är förenlig med liberala värderingar. Vi avrundar kvällen med: ryska bilförare och halt väglag.


Inte en, inte två, utan många krascher på samma korta vägsträcka. Och nej, jag har inget särskilt emot ryssar. En mycket tjock gren på mitt släktträd är för övrigt rysk , men galna bilförare skrämmer.


Och i går var det dags igen när -användaren ”Smotrino” lade upp vad som kan vara det mest pinsamma ryska bedrägeriförsöket hittills. Search result: Bilförare. I korthet gick studien ut på att se vilka bilförare som stannade vid ett specifikt övergångställe. Precis som i Sverige är det nämligen lag på att stanna vid övergångsställen när fotgängare vill korsa.


Enligt Volvo har bilförare tröttnat på två saker: att sitta i pendlarköer och att köra långa sträckor på motorväg. Concept har fått sitt namn efter den genomsnittliga tid som en bilförare pendlar till sitt jobb – minuter. LÄS MER: Ikoniska sportbilen hittad gömd i den ryska skogen.


FILRyskt exempel på hur du inte ska göra en omkörning Den här gången demonstreras hur man inte ska göra en omkörning.

Här i Sverige börjar vintern så sakteliga börja lida mot sitt slut, men vi hinner trots det visa det här exemplet från Ryssland (landet där det osannolika är vardag) på hur du inte ska ska göra vid halt väglag. Med den pålagda ryska musiken, de ständiga ljusförändringarna och den obefintliga sikten är detta för oss betraktare en ren skräckfilm att titta på. Då ska vi inte tala om bilisterna på plats som kör kors och tvärs, ser ingenting och plötsligt har meter höga lågor vid sidan av vägen. En pickup har dessutom fattat eld. Rysk man blev rasande – och fyllde felparkerad bil med cement.


Ryssen är förbannad över en.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg