fredag 27 juli 2018

Operation smile unga volontärer

Boka At Smile House och spara upp till med Agoda! Operation Smile är en internationell hjälporganisation. Vårt nätverk av tusentals medicinska volontärer från över länder opererar barn, ungdomar och unga vuxna med läpp-käk-gomspalt, eller andra ansiktsmissbildningar. Följ oss även på Instagram:.


Ett nätverk av tusentals medicinska volontärer från över länder som opererar barn, ungdomar och unga vuxna med läpp-käk-gomspalt, eller andra ansiktsmissbildningar.

Veronika Hjorth berättar om sina upplevelser från volontärresor som narkosläkare. Att som företag engagera sig stärker inte bara varumärket utan skapar engagemang för både medarbetare, kunder och leverantörer. Genom att fortsätta användning av webbplatsen, accepterar du cookies som används till analys och anpassning av innehåll. Tack vare medicinska volontärer , som delar med sig av sin tid och sin kunskap, kan barn med ansiktsmissbildningar erbjudas operation utan kostnad för deras familjer.


Gå i solidaritet med de barn som måste gå många mil för att komma till närmaste väg, för att därifrån ta sig till ett sjukhus. Några av barnen var så unga och hjälplösa, säger hon, jag kunde inte sluta mig gråta när jag tänkte på skillnaden som operationen skulle göra för deras liv. För att inte tala om det otroligt trevliga sällskap vi kommer bjuda på.


På plats kommer jag utöver mina loppisgrejer att sälja söta “ smile ” pärlarmband som symboliserar organisationens fina arbete att få barnen att le.

Vi njöt av en härlig sallad med chevre, på den lilla balkongen ut mot Upplandsgatan. Vi är stolta Smile Friends. Allteftersom har man byggt upp ett omfattande nätverk av volontärer som gör insatser i Afrika, Asien och Latinamerika för att barn som fötts med läpp-, käk- eller gomspalt ska få en chans till ett bättre liv. MAM SMILE bidrar till nya leenden och nya liv! SMILE -napparna finns i en begränsad upplaga och säljs under våren på ICA, Coop, Hemköp, Willys och City Gross.


I ett underbart sensommarväder var det ca 5personer som sprang eller promenerade sträckan på km runt Kungsholmen. Medicinska volontärer opererar barn, ungdomar och unga vuxna med läpp-käk-gomspalt eller andra ansiktsmissbildningar. Det bekräftas av Bill Magee, som påpekar att säker kirurgi är organisationens motto. Med en enkel operation som kan ta mindre än en timme förändras livet helt. Jag och min följeslagarkollega träffade en av Project Hopes grundare, Hakim Sabbah, på projektets kontor i Nablus.


Volontärer arbetar utan ersättning och under ett uppdrag får cirka 1barn en operation. Han berättade för oss om sitt engagemang för barn och unga i Nablus och flyktinglägret Balata och hur det gick till när Project Hope startade. Postkodlotteriet och andra traditionella insamlingskanaler, berättar Cajsa ng. Den utgör ett globalt nätverk av stiftelser med verksamhet i över länder. I maj reste jag till Nicaragua.


Johanna har angett jobb i sin profil.

Från kaos till ordning När vi anlände till Esteli, en bergsby fyra timmar från Nicaraguas huvudstad Managua, satt hundratals familjer redan och väntade på oss. Det såg ut att bli ett kaos! Grundare är plastikkirurgen Bill Magee och Kathy Magee, sjuksköterska och socialarbetare. De delar med sig av sin tid och kunskap under tio dagar för att hjälpa så många som möjligt. Under ett uppdrag får ett hundratal människor den operation de så väl behöver.


Det är faktiskt ganska lätt att göra skillnad för de här barnen och det föds ju hela tiden nya barn som behöver en operation , säger Zara Larsson. Med sig har hon både sin yngre syster Hanna, sångerska i duon Lennixx, och sin mamma Agnetha.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg