fredag 27 juli 2018

Comviq kontakt

Ring eller chatta med oss på kundtjänst. Du hittar även svar på många frågor i våra hjälpartiklar. Comviq täcker av Sverige. Dina MMS-inställningar sköts oftast automatiskt om du har en.


Här får du hjälp med SIM-kortsfrågor, hur du kommer igång.

Vi skulle vilja visa dig en beskrivning här men webbplatsen. Operatören är en del av det internationella svenska telekomföretaget Teleoch använder Tele2s-nätverk. Vi delar mobilnät med Telia, Teleoch Telenor, och har en befolkningstäckning på över.


Vi erbjuder billiga alternativ för mobiltelefoni. Jämför våra erbjudanden. Har du frågor om kontantkort rekommenderar vi dig att först se om svaret på din fråga finns under vanliga frågor.


Hittar du ändå inte svaret på.

Får man hitta allt som man behöver och spara sin egen tid. Där du inte har 4G kan du fortfarande använda 3G för all surf. På hemsidan kan du också logga in för att se aktuellt saldo, ladda ditt kontantkort samt lägga en beställning. Ring oss gärna så hjälper vi dig med dina frågor!


Har du inte fått svar på dina frågor via Support eller Mitt Teleså är du mer än välkommen att kontakta oss. Hos vår support får du information om och hjälp med bl a din faktura, e-faktura, hur du aktiverar ditt SIM-kort, hittar PIN- och PUK-koder och om det pågår. Genom att våga vara annorlunda och göra tvärtom är vi den moderna priskrigaren. Våra abonnemang med superlågt fastpris där allt ingår säljs på comviq.


Här finner du kontaktuppgifter till vår kundservice via e-post. Samt öppettider och övrig information från Tele2. Beställ kontantkort gratis från Sveriges alla operatörer. Du kan även jämföra alla kontantkort för att se vilket som passar dig bäst. Universal Telecom erbjuder helhetslösningar för bredband och telefoni.


Hos oss finns något för alla och den gemensamma nämnaren är kvalitet och bra pris. Här hittar du kontaktuppgifter till vår Kundservice samt våra 3Butiker.

Vi finns tillgängliga via telefon, e-post, chatt, sociala medier och 3Community. Skicka Här kan du inte lämna kontakt - eller personuppgifter. Men ge oss gärna en kommentar :-) Din kommentar används för att förbättra telenor.


Vi har inte möjlighet att besvara kundärenden här. Teknisk hjälp med HPs produkter och tjänster. När du vill ladda på ditt kontantkort via hemsidan, är det viktigt att du knappar in rätt telefonnummer som du vill ladda ditt kontantkort med. Nu har MrKoll mitt telefonummer publicerad till vem som helst! Trots att ni lovat så många gånger att ni ska ordna upp med MrKoll!


Vi har blivit informerade om att bedragare genom telefonsamtal utger sig för att representera Klarna. Vi vill uppmana till försiktighet och ber dig ta kontakt med vår kundservice om du mottagit ett meddelande med uppmaning till betalning av ett köp du inte känner igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg