tisdag 10 juli 2018

Hur träffa någon

Hur träffar man någon utan att nätdejta? Nätdejtingen har revolutionerat sättet vi söker efter, och möter, potentiella partners. De flesta pratar om sig själv och sitt.


Försök ta reda på hur hon är, vad hon tycker om, vem hon är. En extra bonus är att det snart är en ny fas i livet för dig: Du har alla förutsättningar för att träffa någon nu eftersom du har så stora barn att de inte behöver föräldrarna på plats dygnets alla vakna timmar.

Bästa sättet att träffa någon är egentligen flera olika sätt i kombination… Ett viktigt sätt är att våga vara tydlig med att du är singel och vill träffa någon. När företag söker ny personal smyger de inte med det, de annonserar, eller hur ? Skaffa en dejtingprofil och ge dig ut på marknaden. Var öppen och testa en helt annan typ än du brukar träffa eller ge den där dejten en till chans även om ni inte klickade första gången ni sågs. Oavsett om du träffar din nya kärlek eller inte, så kommer du garanterat ha kul när du vidgar dina.


FATTAR inte hur jag ska kunna möta någon ! Jag är inte överdrivet kräsen, men jag tycker verkligen att det är så oerhört få killar som är intressanta. De allra flesta är ju bara.

Och var träffar man ens dem? Jag är år, singel sedan år tillbaka och undrar om du har några tips på hur jag ska träffa någon. Jag bor på en liten ort och det är svårt, alla här har familj.


Längtar efter sex och närhet också. Hur ska jag få det att hända? Jag var i chock tillstånd ett tag o fattar inte än hur kunde han bortse 35år äktenskap och träffa någon nästan efter en månad som vi bodde i var sin lägenhet.


Vi är gifta på papper fortfarande, han har krossat mitt hjärta , trampat på alla mina känslor , sänkt mig till botten , tagit bort hela min självtroende o förändrat våra barns syn på faderskap o relationer. Du har ett guldläge att fundera över hur du vill leva ditt liv, och vad du verkligen vill ha i ett förhållande. Med det klart för dig har du lättare att träffa någon ny som håller i längden. Jag är en årig kille som aldrig haft ett riktigt förhållande.


Jag är omtyckt, har vänner och har inte svårt att träffa tjejer om jag vill. Jag vill träffa någon men är livrädd! Jag har enormt svårt för att avisa någon och ännu svårare för att bli avisad.


Vissa dejtingsajter kan kännas alltför seriösa eftersom det tar lång tid att komma i gång, och man pratar länge innan man bestämmer sig för att ses, medan andra framför allt används för att hitta någon för kvällen. Så hur är det egentligen med Tinder: kärlek eller ligga? Träffa någon ny vid - hur gör man?

Att dejta i 40-årsåldern är ofta en helt annan grej än tidigare. Nu vet man mer vad man söker efter i ett förhållande. Om någon är ute efter ett seriöst förhållande och inte bara vill träffa någon för en natt så att säga, hur är bästa sättet att göra det på? Medan jag fortfarande inte har kommit över oss till fullo har han inga problem med att träffa någon ny.


Jag på andra sidan vänder bort huvudet så fort någon försöker kyssa mig, det är fortfarande för kort tid för att jag ska klara av att vara intim med någon. Så går du tillväga för att träffa någon att prata pension med och hur du går tillväga om du bytt namn eller adress. Kontakta oss om du har frågor som du inte. Jag kommer inte kunna ta det, hur ska jag kunna vara lycklig för hans skull, han ska ju vara med mig? Att han ska träffa någon och bli kär.


Jag gråter på konserter och i min säng på morgonen dagen efter. Och andra gör precis tvärtom. De blir ett med soffan, vill inte träffa någon och stirrar istället på mobilen tills tystnaden från exet blir så öronbedövande att icke-ljudet skär som knivar genom hela ens existens. Alla som har varit med om det förstår hur ont det gör.


Har du insett att det är en myt att ”du hittar någon först när du slutar leta”? Därför är min strategi att trycka undan mina verkliga känslor. Vet att jag och barnen skulle ha det bäst själva, men vågar inte ta steget.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg